Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αν θέλουμε να δούμε που θα οδηγήσουν τα "νέα θρησκευτικά" μπορούμε να δούμε το νέο ντοκυμαντέρ του BBC με πρωταγωνίστρια την Φραντζέσκα Σταυρακοπούλου


Η Νέα Εποχή επικροτεί, επιδοτεί, χρηματοδοτεί, και τελικά επιβάλλει κάθε προβληματική θέση, άποψη κάθε ανθρώπου που βρίσκεται με αλλοιωμένη λογική ή αλλοιωμένο φρόνημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι γι΄αυτό ακριβώς  αγωνίστηκε η Νέα Εποχή μεθοδικά τόσα χρόνια ώστε διαμέσου της αλλοιωμένης παιδείας που εγκαθίδρυσε, παράγονται τέτοια αλλοιωμένα φρονήματα έτσι ώστε με την σειρά τους να αναπαράγουν και να ανακυκλώνουν αυτό το άρρωστο σύστημα που στην συνέχεια το επιβάλλουν στυγνά στις επόμενες γενεές.

Σε αυτή την συνεχόμενη θλιβερή για τον άνθρωπο ανακύκλωση, έρχεται να επιδοτηθεί από την Νέα Εποχή και συγκεκριμένα από τον ένα βραχίονά της το BBC, μια (δυστυχώς) ελληνίδα "θρησκειολόγος" η Φραντέσκα Σταυρακοπούλου, η οποία σε κατάσταση εκτός λογικού και επιστημονικού-ερευνητικού ελέγχου δηλώνει μεταξύ άλλων ότι:
«ο προφητάναξ Δαυϊδ, ο Γολιάθ, δεν υπήρξαν ποτέ»«οι Ισραηλίτες λάτρευαν την θεά "Ασερά" ως ζευγάρι και σύζυγο του Θεού Γιαχβέ»«η Ιστορία του κήπου της Εδέμ, δεν υπάρχει, δεν περιέχεται στο 1ο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης».

Όλα αυτά θα τα δείτε παρακάτω παρουσιαζόμενα μέσα από τα τρισευτυχισμένα πρόσωπα του SKAI.
Δείτε τα χαμόγελα ευτυχίας, και την παρουσίαση του "ντοκυμαντέρ" του "σοβαρού"
 πρακτορείου BBC!






Πληροφόρηση από sakis24.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου