Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011. Πεδίον Άρεως. Λαοσύναξη για την Κάρτα του Πολίτη


Η Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνος κατά της κάρτας του πολίτη διοργανώνει στις 27 Μαρτίου και ώρα 3.00 το μεσημέρι στο Πεδίον του Άρεως, μεγαλειώδη συγκέντρωση με πορεία προς τη Βουλή, για να δηλώσουμε ότι εμείς σαν ελεύθεροι Έλληνες πολίτες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν θα παραλάβουμε την κάρτα του πολίτη.
Παρακαλείστε όλοι να προσέλθετε στη συγκέντρωση μαζί με φίλους και γνωστούς. Αλλά και όσοι θέλετε να σας αποστείλουμε αφίσες (50 Χ 70) ή φυλλάδια (16,5 Χ 24) για να μοιράσετε σε Ναούς και άλλους διαφόρους χώρους της περιοχής σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6936080799 για να σας αποστείλουμε ταχυδρομικώς.
Για εσάς που βρίσκεστε στην επαρχία μπορείτε επίσης να συνεννοηθείτε με ένα τουριστικό πρακτορείο της περιοχής σας για να οργανώσετε πούλμαν για να έλθετε μαζί με άλλους. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι ήδη θα έλθουν πούλμαν από τις εξής περιοχές:
(Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ E-MAIL info@freemonks.gr, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ).

freemonks.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου