Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Για άλλη μια φορά ο Πάγκαλος εξασκεί τα ανθελληνικά του "καθήκοντα" με τις φιλοσκοπιανές του θέσεις.


Αποκαλυπτικές αναφορές του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Σπέκχαρντ για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, που αφορά την για άλλη μια φορά ανθελληνική του θέση για την ονομασία των Σκοπίων, και τον σκοπιανό αλυτρωτισμό.

Έχουμε δημοσιεύσει σαν Ελληνικό ιστολόγιο μια  σωρεία αισχρών ανθελληνικών θέσεων, δηλώσεων, απόψεων του αντιπρόεδρου αυτής της κυβέρνησης.
Καταλαβαίνουμε ότι για την κατοχική κυβέρνηση και για το 99% αυτών που συνοστίζονται στην Βουλή των Ελλήνων αυτές οι θέσεις ενός αντιπροέδρου είναι φυσιολογικές και γι΄αυτό ακριβώς υπάρχει σ΄αυτήν την θέση χωρίς να κάνει τίποτα άλλο παρά μόνο να δηλητηριάζει σιγά -σιγά την συνείδηση των Ελλήνων.



Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουμε και αναρωτιώμαστε είναι, εμείς, ο ελληνικός λαός τι ακριβώς παριστάνουμε δεχόμενοι όλα αυτά αδιαμαρτύρητα, έχοντας συγκεκριμένες επιλογές, εμείς τους ψηφίσαμε, και παρόλη την εθνική αποδόμηση που επέφεραν εκ των υστέρων, ξαναψηφίσαμε οθωμανολάτρες σαν τον Μπουτάρη.
Μήπως μας αξίζει αυτή η μοίρα που μας ετοίμασαν;

Παραθέτουμε το απόσπασμα από Καθημερινή 20/3/11 

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Αμερικανός πρέσβης Σπέκχαρντ συναντήθηκε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και στις 15 Φεβρουαρίου έστειλε ένα τηλεγράφημα στο οποίο έγραφε ότι «ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ήταν γνωστός για τη “σκληρή γλώσσα” του και τη μη διπλωματική προσέγγισή του. Πιστεύει ότι η υπόθεση της ονομασίας είναι γελοία και μια καταστροφή εξαρχής.

Τώρα που η Δημοκρατία της Μακεδονίας έχει δημιουργηθεί, υποστήριξε ο Πάγκαλος, οι Μακεδόνες πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια ονομασία θέλουν. 
Οσο για τις ελληνικές ανησυχίες για επεκτατισμό της Μακεδονίας είναι και αυτές γελοίες και προέρχονται απο τις ελληνικές αναμνήσεις από τον Εμφύλιο πόλεμο.

Οσο για το αδιέξοδο που έχει σημεωθεί ο Πάγκαλος τόνισε ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να ανησυχούν πως θα το χρεωθούν.
Χαρακτήρισε λογική τη λύση Νίμιτς και σημείωσε ότι είχε πει στην Μπακογιάννη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα εκμεταλλευθεί το ζήτημα. Το ΠΑΣΟΚ θα κάνει κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς, αλλά δεν θα εκμεταλλευθεί το θέμα σε βάρος της Ελλάδος».

πηγή Ελληνικό ιστολόγιο 

Διαβάστε σχετικές "φιλελληνικές" δηλώσεις του Πάγκαλου

Η θλιβερή τραγικότητα του ανθελληνικού μένους του αντιπρόεδρου αυτής της θλιβερής κυβέρνησης δεν σταματά πουθενά: «Ο Ιουστινιανός, ο Τσιμισκής, οι Παλαιολόγοι ΔΕΝ ήταν Έλληνες!!! Ζούσαμε πολύ καλά την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!!!!»

 

Πως αντιλαμβάνεται ο αντιπρόεδρος αυτής της Κυβέρνησης, τους ήρωες του ΄21, τον ελληνικό λαό, την ελληνική ιστορία, τις διαδηλώσεις.

 

Πάγκαλος: «Ευτυχία το Μνημόνιο για τον τόπο»

 


Ο λογαριασμός της ντροπής. 2.989,28€ θα πληρώσουμε για μηνιαία έξοδα κινητού του «..μαζί τα φάγαμε!!»


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου