Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της ΠΡ.Α.Ο.Σ (ΠΡωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης)


Η  ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία  Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) εξ αρχής είχε αποφασίσει  ότι  δεν θα συμμετάσχει καθ΄οιονδήποτε τρόπο,  στην  συγκέντρωση  που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή  στην Θεσσαλονίκη εναντίον  της Κάρτας του Πολίτη.

Τα συνεργαζόμενα  με την ΠΡ.Α.Ο.Σ  ιστολόγια και ιστοσελίδες  ("Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" , "Αναβάσεις"  και "Όρθρος"), όχι μόνο δεν διαφήμισαν αλλά ούτε αναφέρθηκαν ποτέ σε αυτήν  την συγκέντρωση.

Δεν είναι του παρόντος να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε εξ αρχής  να μην έχουμε καμία απολύτως ανάμιξη με αυτην την κινητοποίηση των   "Έλλήνων youtubers" στην Θεσσαλονίκη , οι οποίοι ήταν  και οι μόνοι γνωστοί σε μας διοργανωτές αυτής της συγκέντρωσης.

Αναγκαστήκαμε  να  δημοσιεύσουμε  την παρούσα  ανακοίνωση, διότι  πληροφορηθήκαμε,  πως   σε πολλούς καλλιεργήθηκε  η λανθασμένη  αντίληψη, ότι η ΠΡ.Α.Ο.Σ,  ο π. Σαράντης  Σαράντος  κ.α,  είχαν αμέσως ή εμμέσως  κάποια σχέση  με αυτήν  την κινητοποίηση.

Δηλώνουμε  λοιπόν  ότι  ούτε εμείς, ούτε εξ όσων  είμαστε  σε θέση να γνωρίζουμε ο π. Σαράντης, εξουσιοδοτήσαμε  ποτέ κανέναν να μιλά εξ όνόματός μας ή  ακόμα χειρότερα  να  ψεύδεται  αναφερόμενος σε  δήθεν συνεργασίες και  "ευλογίες".

 Επαναλαμβάνουμε , κανείς και ποτέ  δεν  έλαβε   την εξουσιοδότηση  ή την ευλογία  να  εκπροσωπεί την ΠΡ.Α.Ο.Σ  ή τον π. Σαράντη καθ΄οιονδήποτε τρόπο.

Είναι λοιπόν σαφές πως το περιεχόμενο  των συζητήσεων   που  είχαν οι διοργανωτές με  πρόσωπα , φορείς , εκκλησιαστικούς  παράγοντες  κ.α στην Θεσασαλονίκη, μας  ήταν  άγνωστο και φυσικά  σε ότι μας αφορούσε  δεν είχε  καμία "προέγκριση" ή "ευλογία".

Η  όποια συνεργασία είχαμε   στο παρελθόν με τους "Έλληνες youtubers" έχει λήξει προ καιρού και αφορούσε  ΜΟΝΟ στην διοργάνωση  της  συγκέντρωσης της  6ης Φεβρουαρίου  στην Αθήνα  και τίποτε άλλο.

Στην συγκέντρωση  που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο Πεδίο του Άρεως  θα συμμετάσχουμε. 

1 σχόλιο:

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου