Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο ή επίσημος διωγμός κατά της Εκκλησίας; Πρεσβ.Διονύσιος Ταμπάκης


Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο ή επίσημος διωγμός κατά της Εκκλησίας; 

Πρεσβ.Διονύσιος Ταμπάκης- Ναύπλιον

 Τους ασκούς του Αιόλου και του Δια-βόλου κατά της Εκκλησίας μας ανοίγει το προς ψήφιση «Αντιρατσιστικό» και Αντι-Χριστιανικό νομοσχέδιο αφού είναι προφανής ακόμα και σε ένα μικρό παιδάκι  η πονηριά και η κακοβουλία που υποκρύβει μέσα του εναντίον σε ο,τιδήποτε  Χριστιανικό. Αναφέρεται μέσα στα πολλά ότι :
«Τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 5 έως 20 .000,00 ευρώ όποιος  με κάθε μέσο ή τρόπο, προκαλεί  ή διεγείρει σε  μίσος κατά προσώπων ή ομάδες προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλων.»

Έτσι πολύ απλά θεωρούνται ποινικά, κολάσιμες οι συμπεριφορές των:
α)Κυρίου μας Ιησού Χριστού και του Ευαγγελίου Του αφού πολλές φορές κατήγγειλε και υπενθύμιζε την σαπίλα της ομάδας  των ανεκδιηγήτων Φαρισαίων και Γραμματέων. «ουαι υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί»(Ματθ. κγ΄-23) διεγείροντας έτσι  απαξιωτικά συναισθήματα του απλού λαού εναντίον  τους.

β)Του Αποστόλου Παύλου, αφού και εκείνος προκαλεί αρνητικά συναισθήματα προς την ομοφυλοφιλία «μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.»(Α Κορ. 6,10 )»

γ)Των Αγίων Πατέρων μας αφού πολλές φορές και εκείνοι έχουν διεγείρει  συναισθήματα αποστροφής εναντίον των Εβραίων και των αθέων και αιρετικών ανθρώπων και συστημάτων, π.χ. ο 11ος Κανών της Στ΄ Οικουμενικής Συνόδου στον οποίο οι πατέρες αποτρέπουν τους Χριστιανούς και ιδιαιτέρως του Κληρικούς να  έχουν σχέσεις  με Εβραίους, ούτε να συλούονται μαζί τους, αλλά ούτε και σε Εβραίο γιατρό να  πηγαίνουν.

δ)Πρέπει να ποινικοποιηθούν τα περισσότερα λειτουργικά κείμενα της Εκκλησίας μας που θεωρούνται ότι προσβάλουν τους Ιουδαίους και τους Αγαρηνούς  Τούρκους όπως π.χ. «Τὸ ἄθροισμα τῶν Ἰουδαίων, τῷ Πιλάτῳ ᾐτήσαντο, σταυρωθῆναί σε Κύριε·…Ἀλλὰ δὸς αὐτοῖς Κύριε, τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν, ὅτι κενά, κατὰ σοῦ ἐμελέτησαν». (Μεγ.Πέμπτη)
«Λαὸς δυσσεβὴς καὶ παράνομος, ἵνα τί μελετᾷ κενὰ; ἵνα τί τὴν ζωὴν τῶν ἁπάντων, θανάτῳ κατεδίκασε;» ή και νεωτέρων  Τροπαρίων που αφορούν τους Αγίους Νεομάρτυρες π.χ. «Τοις ξίφεσιν ετμήθη σου το σώμα το Άγιον  υπ Άγαρηνών των Αθέων Ω στερέ Αναστάσιε» κ.λ.π.

ε) Αλλά πρέπει να λάβουν ποινικές κυρώσεις και όλοι οι  Αρχιερείς και Ιερείς οι οποίοι ενδεχομένως να μιλήσουν στο ποίμνιό τους για την επικινδυνότητα  π.χ. της Αθείας, του Ιεχωβιτισμού, της Ομοφυλοφιλίας κ.λ.π. Μήπως λοιπόν σε κάθε Θ.Λειτουργία θα πρέπει να περιμένει και μία κλούβα της Τοπικής Αστυνομίας έξω από τον Ι.Ναό για να οδηγήσει τον λειτουργό Ιερέα στο αυτόφωρο σε περίπτωση που καταγγείλει με θάρρος για ο,τιδήποτε νοσηρό;

Μήπως να επιστρέψουμε στα ΓΚΟΥΛΑΚ της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. για να ικανοποιηθούν μερικοί;
Η Εκκλησία μας πορεύεται πάντα στον ανηφορικό δρόμο της ομολογίας και μαρτυρίου και δεν θα δειλιάσει ούτε τώρα να σταθεί με αξιοπρέπεια και με νικηφόρο πνεύμα  προς κάθε διώκτη της Πίστεώς μας κατά τον λόγο του Κυρίου μας  «θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον» (Ιωαν. 16,33)

1 σχόλιο:

 1. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ
  ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ
  ΟΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ
  ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ
  ΧΩΡΑ. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟ
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ
  ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ
  ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ
  ΕΛΑΤΤΩΜΑ ( ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΟΥ ),ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
  ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕ-
  ΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ
  ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ
  ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
  ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ
  ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑ-
  ΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ
  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ
  ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ
  ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑ-
  ΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ΟΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ , ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ
  ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑ-
  ΖΙ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου