Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ψήφισμα εναντίον της Κάρτας του Πολίτη


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ»
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ / ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΙΣΒΗΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ
Τ.Κ. 32010 ΤΗΛ.22640 22711 – 6974023386
E-MAIL: spanagiamakariotissa@yahoo.gr

Ψήφισμα συγκεντρώσεως

Σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στις 11:00 π.μ στο ενοριακό κέντρο του Αγ. Νικολάου Δομβραίνας ημέρα μνήμης του Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά υπερασπιστή της Ορθοδοξίας ,συγκεντρωθήκαμε όλοι εμείς μικροί και μεγάλοι ,άνδρες και γυναίκες και μετά την ενημέρωση από τους ομιλητές για την κάρτα του πολίτη δηλώνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος και στις αποφάσεις που θα παρθούν από αυτή καθώς και ότι αρνούμαστε να παραλάβουμε την ονομαζόμενη κάρτα του πολίτη για τους παρακάτω λόγους :
1. Βλέπουμε ότι οι διαδικασίες για να επιβληθεί η κάρτα του πολίτη επισπεύδονται ταχύτατα, μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης , που συνεχώς επιδεινώνεται.
2. Αν και δεν αρνούμαστε την δημιουργική βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας στις συναλλαγές μας αλλά και στην επιστημονική έρευνα, όμως θεωρούμε άκρως ανησυχητική την απέραντη συλλογή προσωπικών δεδομένων και της διασύνδεσης όλων αυτών των αρχείων . ο μοναδικός για κάθε άνθρωπο αριθμός και το μικροτσίπ(microchip) που θα περιέχονται στην κάρτα, την καθιστούν σε μια απάνθρωπη ηλεκτρονική φυλακή για κάθε κάτοχο της.
3. Η καθυστέρηση των κρατικών εκπροσώπων να δώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας δημιουργεί περισσότερη ανησυχία. Με απλά λόγια διαμαρτυρόμαστε προς κάθε κατεύθυνση και δηλώνουμε ότι:
α) Δεν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα που δεν ξέρουμε τι περιέχει για μας και ποιος θα τη διαχειρίζεται .
β) Δεν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα με αναπρογραμματιζόμενο τσιπ .
γ) Δεν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα με η χωρίς το 666.
δ) Δεν παραλαμβάνουμε την κάρτα η οποία συγκεντρώνει τα πάντα για μας και επιδιώκει να αποκλείσει από τη ζωή όσους δεν την παραλάβουν.
ε) Δεν παραλαμβάνουμε μια κάρτα με την οποία αρνούμαστε την ελευθερία μας και την παραδίδουμε σε χέρια αγνώστων.
στ) Δεν παραλαμβάνουμε την κάρτα ούτε δίνουμε το δικαίωμα στις αρχές να μας παρακολουθούν.

Είμαστε άνθρωποι με ψυχή με νου, με αισθήματα, με εμπειρίες, με βιώματα, με όνειρα, με προοπτικές, με μεταφυσικές ανησυχίες, με αξίες και με ιδανικά.
Δεν είμαστε κομπιούτερ, δεν είμαστε μηχανές, δεν είμαστε ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι.
Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και Χριστιανοί άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου