Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται το προσκύνημα του Τίμιου Ξύλου με συρροή πιστών στον Ι. Ναό Αγίου Κοσμά Αμαρουσίου



ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 14
151 24 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ,
ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ. 210- 6199116
FAX 210 -6199858


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΜΕ ΣΥΡΡΟΗ ΠΙΣΤΩΝ

  Στόν Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αμαρουσίου συνεχίζεται για 5η μέρα το ιερό Προσκύνημα του Τιμίου Ξύλου μετά την πάνδημο υποδοχή αυτού, πού πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα.
 Το μεγάλο αυτό κειμήλιο της Ορθοδοξίας, πλήρες θείας χάριτος, παρηγορεί το Λαό του Θεού αυτές τις δύσκολες μέρες. Πλήθη πιστών συνεχώς όλη την ημέρα επισκέπτονται και προσκυνούν με ευλάβεια το ξύλο πάνω στο οποίο παρέδωσε το πνεύμα του ο Θεάνθρωπος Κύριος.
 Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, την 27 Μαρτίου, θά τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο και έτσι θα κλείσει με  δοξολογητικό τρόπο το μεγάλο για την Πρωτεύουσα θρησκευτικό αυτό γεγονός.
  Την Κυριακή  στις 7 μ.μ. το Τίμιο Ξύλο και οι συνοδεύοντες αυτό μοναχοί της Ι. Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους θα επιστρέψουν στο Μοναστήρι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου