Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Η συμμετοχή Ορθοδόξου κληρικού σε συμπροσευχή στο οικουμενιστικό τσίρκο στο Μόντε Κάρλο


Η συμμετοχή Ορθοδόξου κληρικού σε συμπροσευχή στο οικουμενιστικό τσίρκο στο Μόντε Κάρλο

Είχαμε δημοσιεύσει (εδώ) την συμμετοχή του π. Μιχαήλ Σεληνιωτάκη στο τσίρκο των οικουμενιστικών συμπροσευχών που πραγματοποιήθηκε στο Μόντε Κάρλο με την συμμετοχή Αγγλικανών, Προτεσταντών, Ορθοδόξων, Αρμενίων και Παπικών.
Στο συγκεκριμένο βίντεο με την ολοκλήρωση των συμπροσευχών στο 1.35' ο π. Μιχαήλ δηλώνει στην γαλλική γλώσσα, γεμάτος χαρά στην κάμερα :
«Είναι μια παράδοση εδώ και πολλά χρόνια αυτό το βράδυ να βρισκόμαστε εδώ με άλλους αδερφούς και να εκδηλώνουμε μαζί την ενότητα και την ένωση της εκκλησίας μας. 
Για εμάς είναι μεγάλη χαρά να φωνάζουμε ότι ο Κύριος για όλους εμάς ,είναι ο ίδιος και να μας ενώσει όλους.»

Στο σημερινό βίντεο τον βλέπουμε να συμμετέχει στην οικουμενιστική συμπροσευχή, στο 5.10' εκφωνόντας την ευχή  «Η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός  ..»  Μπορείτε να δείτε και όλο το... τσίρκοΠηγή αρχείων και ενημέρωσης simeron.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου