Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο γνωστός έμμισθος εκκλησιομάχος νεοεποχίτης δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατά Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ


Όπως ήταν αναμενόμενο το κείμενο-απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ (βλ. ΕΔΩ) προς τον νέο φασιστικό νόμο του υπουργού (α)δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη (βλ. ΕΔΩ)  αναγκάζει τους νεοεποχίτες διαμορφωτές της κοινής γνώμης να επιτεθούν στον Μητροπολίτη Πειραιώς και σε κάθε φωνή που δηλώνει με παρρησία τα αυτονόητα.

Αντί δηλαδή ο συγκεκριμένος έμμισθος νεοεποχίτης (για να δικαιολογήσει τον τίτλο του "δημοσιογράφου"), να αντισταθεί σε ένα τρομονόμο με βάση τον οποίο όποιος εκφέρει κατά την άποψη των υπηρετών της παγκόσμιας καταπίεσης κάτι το οποίο μπορούν να ονομάσουν "ρατσιστικό" ή "ξενοφοβικό" "ομοφοβικό' ή οποιαδήποτε άλλη γελοία ταμπέλα βάλουν στις ελεύθερες συνειδήσεις,  στην ελευθεροτυπία, στην έκφραση απόψεως, τότε νομικά μπορούν να τον δικάσουν σε μέχρι και 3 χρόνια φυλάκιση.

Αν δεν δεχτείς, θα πρέπει να πληρώνεις δικηγόρους -δικαστήρια για να αποδείξεις ότι δεν είσαι "ελέφαντας",  ότι δεν είσαι "ρατσιστής" και ένα σωρό άλλες ποινικά δικάσιμες ταμπέλες.

Αντί λοιπόν να αγωνιστεί και ο ίδιος ο λεγόμενος δημοσιογράφος, κατά του τρομονόμου, επιτίθεται στις ελεύθερες φωνές.

Σήμερα στην ιστοσελίδα της εκπομπης ΝΕΤ: Κουτί της Πανδόρας δημοσιεύουν την θρασύτατη απάντηση στον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ. (δείτε την φωτογραφία και ΕΔΩ)

Στείλτε όσοι μπορείτε e-mail διαμαρτυρίας στο  koutipandoras@gmail.com αν και δεν θα ιδρώσει το αυτί του, αφού είναι υποχρεωμένος  να εκτελέσει τις εντολές που έχει.

2 σχόλια:

  1. Τί νά πεί κανείς δυστυχώς ή Έλλάδα γέμισε προδότες
    καί πιστεύω ότι μόνο ή μετάνοια καί Θεός μπορεί νά
    μάς σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε Βαξεβάνη,
    δεν θα ήταν ευκολότερο αντι να πάει ο κ.Σεραφείμ στο Ιράν ,να πάτε εσείς στο Αμστερνταμ ? Εκεί τα παιδάκια σας θα μπορούν να τα πλησιάζουν άτομα με "διαφορετικό" σεξουαλικό προσανατολισμό και εσείς να καμαρώνετε και να επικροτείτε οσο θέλετε.Οσο για εμας τους Ελληνες ιθαγενείς ,επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω οτι την απουσία σας θα την αντέξουμε γιατι θέλουμε να ζούμε στο φως ενός άλλου ήλιου και όχι στις τρώγλες του υποκειμενισμού των σύγχρονων πυγολαμπίδων που εσείς εκπροσωπείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου