Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το ανθελληνικό παραλήρημα της Έλλης Στάη ανήμερα 25ης Μαρτίου.


190 χρόνια μετά από την επανάσταση του 1821 η κρατική ελληνική τηλεόραση πληρώνει αδρά με χρήματα του ελληνικού καταληστευμένου λαού, την αποκαλούμενη "δημοσιογράφο" Έλλη Στάη για να μας παρουσιάσει τις φιλοοθωμανικές της απόψεις, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, της ημέρας που έδωσαν ποτάμια αίμα οι πρόγονοί μας για να απελευθερωθούμε από την μογγολική σκλαβιά εκατοντάδων χρόνων.

Σαν άνθρωποι με σώας τας φρένας, και με προυπόθεση ότι έχουμε ακόμα ζωντανή συνείδηση που αντιστέκεται,  μπορούμε να κλείσουμε τις στρόφιγγες της τηλεόρασης που έχουμε συνεχώς απέναντί μας, και θα δούμε σε λίγο χρονικό διάστημα ότι όλα αυτά τα "ταλαίπωρα πλάσματα" θα εξαφανιστούν από προσώπου γης, όπως το φως της ημέρας διώχνει το σκοτάδι. Κανείς δεν θα γνωρίζει την ύπαρξή τους.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε την δήλωσή της η οποία έκανε αίσθηση και κινείται στο πνεύμα της ψυχολογικής προετοιμασίας της οργανωμένης καταστροφής της Ελλάδος.

Βόμβα της Έλλης Στάη για τον μελλοντικό χάρτη της Ελλάδας! 

Το "φιλελληνικό κρατικό" βίντεο.



Το βίντεο από youtube.com/user/realportalgr

1 σχόλιο:

  1. Πηγές ιστορίας δεν είναι μόνο τα γραπτά μνημεία. Πρωτογενής πηγή είναι και η λαϊκή παράδοση, η οποία έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό να μεταφέρει την ιστορική γνώση από γενιά σε γενιά καθιστώντας την προσιτή, ακόμη και όταν οι άλλες πηγές δεν είναι. Επίσης αποδεικνύεται ανθεκτική στις ροπές της πολιτικής σκοπιμότητας.

    Φυσικά και υπήρχε εθνική συνείδηση, η ρωμηοσύνη. Η ερώτηση ήταν πονηρή και σωστά απάντησαν οι ιστορικοί ότι η εθνική συνείδηση συσπειρώθηκε γύρω από τον Χριστιανισμό.

    Προφανώς το ρεπορτάζ δεν της βγήκε της Έλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου