Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Καταιγίδα οικουμενιστικών συμπροσευχών. Ιωάννης Τάτσης.


Καταιγίδα οικουμενιστικών συμπροσευχών
 
του Ιωάννη Τάτση, Θεολόγου
Με την έναρξη του νέου έτους 2011 και κατά τον μήνα Ιανουάριο διοργανώθηκε «Εβδομάδα Προσευχής για τη Χριστιανική Ενότητα» από Παπικούς, Προτεστάντες πάσης φύσεως, Μονοφυσίτες Αντιχαλκηδόνιους αλλά και με την ενεργό συμμετοχή Ορθοδόξων επισκόπων και κληρικών. Δεν ήταν η πρώτη χρονιά που διοργανώθηκαν τέτοιες προσευχές σε πολλές χώρες. Η «Εβδομάδα Προσευχής για τη Χριστιανική Ενότητα» είναι καθιερωμένη ετήσια λατρευτική εκδήλωση της παναίρεσης του Οικουμενισμού. Όσοι μετέχουν σε αυτήν συμπροσεύχονται με κάθε άλλο ετερόδοξο «χριστιανό» και παρέχουν ο ένας στον άλλο εκκλησιαστική αναγνώριση. 
Οι Ορθόδοξοι επίσκοποι και κληρικοί που μετέχουν σε αυτές τις συμπροσευχές δεν διστάζουν να καταπατήσουν όλους τους ιερούς Κανόνες που απαγορεύουν τις συμπροσευχές, καλούν ετεροδόξους «επισκόπους» και «κληρικούς» σε Ορθόδοξους ναούς και προσεύχονται μαζί τους και οι ίδιοι μετέχουν ενεργά στη λατρεία που τελείται στους ναούς των ετεροδόξων Παπικών, Προτεσταντών, Αγγλικανών και όλων των αιρετικών «χριστιανών»
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και κυρίως στο ορθόδοξο χριστιανικό ιστολόγιο Ακτίνες (aktines.blogspot.com) δείχνουν ότι φέτος υπήρξε πραγματική καταιγίδα οικουμενιστικών λατρευτικών συνάξεων. 
Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν όχι μόνο το απαράδεκτο για Ορθοδόξους κληρικούς γεγονός της συμμετοχής σε συμπροσευχές αλλά και τα συγκεκριμένα πρόσωπα των οικουμενιστών επισκόπων που συμμετείχαν σε αυτές. 
Κάποιοι βέβαια επίσκοποι ευρωπαϊκών χωρών, όπως για παράδειγμα του Βελγίου ή της Ρουμανίας, δεν αναμένουν την εβδομάδα αυτή αλλά σε ολόκληρη τη διάρκεια του έτους σπεύδουν με κάθε ευκαιρία να ενώσουν τις προσευχές τους με αυτές των αδελφών τους Παπικών, Προτεσταντών και Αντιχαλκηδονίων.

Παραδοσιακοί κληρικοί μεγαλύτερης ηλικίας, γνωστοί για το κατασταλαγμένο πατερικό τους φρόνημα, δυστυχώς, λόγω αδυναμίας πρόσβασης στο διαδίκτυο, αγνοούν εν πολλοίς την έκταση που έχει πάρει η λαίλαπα των οικουμενιστικών λατρευτικών συνάξεων. Εάν κάποιοι από αυτούς γίνονταν θεατές των όσων επιτελούν οι οικουμενιστές επίσκοποι και κληρικοί, πραγματικά θα έφριτταν. Ορθόδοξοι επίσκοποι, καρδινάλιοι και γυναίκες παστόρισσες πιασμένοι χεράκι χεράκι αναπέμπουν προσευχές στο Θεό (σε ποιο Θεό αλήθεια;) για την επίτευξη της χριστιανικής ενότητας. Εύλογα διερωτάται κάθε πιστός: 
Πόσο κοντά βρίσκονται στη Μία Εκκλησία του Χριστού τέτοιοι οικουμενιστές κληρικοί και πόσο αλήθεια απέχουν από την πλήρη και ολοκληρωτική συνένωσή τους με την αίρεση και την κακοδοξία; 
Η «χριστιανική ενότητα» των οικουμενιστών είναι ενότητα αιρετικών κακοδοξιών που φέρουν μόνο το όνομα των χριστιανών, έχουν όμως αλλοιώσει την ορθή (Ορθόδοξη) Πίστη και διδασκαλία του Χριστού, των Αποστόλων, των αγίων Πατέρων της Εκκλησίας.

Οι λαϊκοί θεολόγοι αναλάβαμε σε μεγάλο βαθμό το έργο της αποκάλυψης των δράσεων των οικουμενιστών. Αναμένουμε από τους επισκόπους μας να λάβουν όλες τις προβλεπόμενες από τους Ιερούς Κανόνες και την Παράδοση της Εκκλησίας μας αποφάσεις προκειμένου να παύσει ο μολυσμός των πιστών από το θανατηφόρο μικρόβιο του οικουμενισμού.

Θρησκευτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου