Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αναβάλλεται η επίσκεψη της υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα τον Φεβρουάριο


Όπως είχαμε γράψει και στις 24 Ιανουαρίου Οι προσπάθειες παρεμπόδισης της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για τη Κάρτα του πολίτη, και η ακύρωση της μιας εξ αυτών  πριν λίγο μάθαμε ότι και το δεύτερο σημαντικό πρόβλημα για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6/2,  η επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον - η οποία προγραμματιζόταν μεταξύ 5 έως και 7 /2 με περισσότερες πιθανότητες την Κυριακή 6/2 - τελικά ακυρώθηκε.

Η είδηση από το Βήμα 31/1
______________

Αναβάλλεται τελικά η επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον στην Αθήνα. Η αιτία για την αλλαγή του προγράμματος της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών είναι η κρίση στην Αίγυπτο, η οποία και απειλεί με κατάρρευση το καθεστώς του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.
Όπως είχε γράψει «Το Βήμα» ήδη από τις 14 Ιανουαρίου, η κυρία Κλίντον σχεδίαζε να επισκεφθεί την Ελλάδα και την Τουρκία μετά τη συμμετοχή της στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο. Ο προγραμματισμός έλεγε ότι η επίσκεψη θα πραγματοποιείτο πιθανότατα την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου.
 
Ωστόσο, η ανησυχία της Ουάσιγκτον για πιθανή επέκταση της αστάθειας στην Αίγυπτο υποχρέωσαν την κυρία Κλίντον να μεταβάλει το πρόγραμμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου