Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Οι σατανικοί σημειολογικοί συμβολισμοί της DT (Deutche Telekom- OTE) μπροστά στο Μέγαρο ΟΤΕ στο Μαρούσι


Η Νεοεποχίτικη “υπευθυνότητα” της D.T.


Την Αθήνα επέλεξε η γερμανική Deutche Telekom για το διεθνές Συνέδριό της στις 12-13 Νοεμβρίου, για να στείλει «μήνυμα υπευθυνότητας».


Στην 1η  παρακάτω φωτό εικονίζεται η ιεραρχία του ομίλου ΟΤΕ  (ΟΤΕ- Cosmote και εκτός Ελλάδος θυγατρικών) με τον Τσαμάζ στο κέντρο (διαφ. αναλόγιο).


Στη 2η  φωτογραφία στελέχη από 13 ανά τον κόσμο θυγατρικές της DT φωτογραφίζονται μπροστά στο Μέγαρο ΟΤΕ στο Μαρούσι, εκφράζοντας το εν λόγω «μήνυμα υπευθυνότητας» με γνωστή σατανιστική χειρονομία.


Εκφράζει και τα εγχώρια στελέχη της 1ης φωτογραφίας η χειρονομία αυτή; Αυτό πάντως τεκμαίρεται  -εκτός και υπάρξει διάψευση.                              
Εμείς, φυσικά, μένομε εμβρόντητοι από το πόσο γρήγορα σπρώχνουν την Ελλάδα μας  στο δρόμο  της Νέας Εποχής ("υπευθυνότητα" το λένε), τολμώντας να εκπέμψουν από το Μέγαρο του ΟΤΕ τέτοιες χειρονομίες.
Λοιπόν, αδέλφια, εμείς «ενδυσώμεθα τα όπλα του Φωτός», αυτοί δε όψονται εις όν εξεκέντησαν!...   Αμήν.

Ένας αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου