Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Gay Lesbian εικονίδια από το Facebook


Το facebook ως νεοεποχίτικος πρωτεργάτης, πρόσθεσε δύο νέα εικονίδια για τα παντρεμένα ζευγάρια του ίδιου φύλου. Έτσι, ενώ μέχρι τώρα το εικονίδιο του γάμου στο Facebook είχε ως σύμβολο ένα γαμπρό και μια νύφη, τώρα οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο γαμπρούς ή δύο νύφες.

Η λειτουργία έγινε ορατή για πρώτη φορά στο Timeline του συνιδρυτή του Facebook, Chris Hughes, όταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε παντρεύτηκε το σύντροφο του Sean Eldridge. O Mark Zuckerberg και 1.800 άλλοι φίλου του Hughes έκαναν ‘like’ κάτω από το εικονίδιο των δύο γαμπρών!!Το Facebook αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τον gay-friendly χαρακτήρα του, έχοντας στηρίξει πολλάκις στο παρελθόν την LGBT κοινότητα. Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους το κοινωνικό δίκτυο έδωσε τη δυνατότητα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να επιλέγουν ως είδος σχέσης τον πολιτικό γάμο ή την ελεύθερη συμβίωση.
techgear.gr

2 σχόλια:

 1. FACEBOOK
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ GAY ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σύμφωνα με έρευνες, το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών πιστεύει πως η διαγραφή του προφίλ του στο Facebook είναι απλή διαδικασία… Πόσο λάθος κάνει!

   Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, όταν και το Facebook αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές των διαδικασιών ασφαλείας, μεγάλο μέρος των χρηστών άρχισε να δείχνει έμπρακτα τη δυσαρέσκειά του, ενώ σε αρκετές χώρες σημειώθηκαν και μαζικές αποχωρήσεις. Όταν όμως οι χρήστες αποφάσισαν να διαγράψουν το λογαριασμό τους, ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει «μαγικό κουμπάκι» που το πατάς και… τέλος. Το παρακάτω κείμενο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να φύγετε από το μαγικό κόσμο του Facebook.

   Αρχικά, αυτό που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ανάμεσα στην απενεργοποίηση και τη διαγραφή ενός λογαριασμού. Η απενεργοποίηση σημαίνει απλή απόκρυψη όλων των στοιχείων του χρήστη, τα οποία ωστόσο παραμένουν στη διάθεση της ιδιοκτήτριας εταιρίας της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις το όνομά σας συνεχίζει να εμφανίζεται, ωστόσο δεν είναι επιλέξιμο και όταν το βλέπουν οι χρήστες δε θα μπορούν να κατευθύνονται στη σελίδα σας με ένα κλικ. Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας, πηγαίνετε στην καρτέλα Account και στον τομέα Settings θα δείτε την ένδειξη Deactivate.

   Για να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία που έχετε περάσει (είτε αυτά είναι φωτογραφίες, είτε videos, είτε comments) δε θα εμφανίζονται πλέον, θα χρειαστεί να τα αφαιρέσετε ένα προς ένα. Μετά τις τελευταίες αλλαγές, το Facebook υποστηρίζει μεν την άμεση διαγραφή λογαριασμού μέσω της διαχείρισης λογαριασμού, ωστόσο υπάρχουν άπειρα περιστατικά που αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτο.

   Για να έχετε λοιπόν το κεφάλι σας ήσυχο, πηγαίνετε στο προφίλ σας και αρχίστε να διαγράφετε όλα τα στοιχεία ένα προς ένα. Αφαιρέστε όλες τις φωτογραφίες, μειώστε στα απολύτως απαραίτητα τα στοιχεία για το άτομό σας και έπειτα προχωρήστε στην καρτέλα Account στο επάνω δεξιά μέρος της σελίδας. Πατήστε πάνω στο Help Center και αναζητήστε τις δύο λέξεις “delete account” στο πεδίο που θα σας ζητηθεί. Οι επιλογές που θα σας εμφανιστούν είναι αρκετές, αλλά εσείς διαλέξτε την ερώτηση που λέει «I want to permanently delete my account. How do I delete my account?». Στο επάνω μέρος της απάντησης το Facebook θα σας ενημερώσει ότι σε πρώτη φάση μπορείτε απλά να κάνετε απενεργοποίηση του προφίλ, αλλά μην ακούτε! Πηγαίνετε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε το submit! Με αυτό τον τρόπο, τα στοιχεία σας θα μείνουν για 14 ημέρες διαθέσιμα στην υπηρεσία και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα εξαφανιστούν εντελώς.

   Από εκεί και πέρα, μπορείτε να πανηγυρίσετε γιατί κερδίσατε ξανά την ιδιωτική σας ζωή...

   http://www.menslounge.gr/hitech/texnologia/mission_impossible_pos_diagrafoume_to_logariasmo_sto_facebook.html#ixzz1zk7K7iBp

   Διαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου