Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ἐπιστολή ἐκπαιδευτικοῦ προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ.Αντώνη Σαμαρά κατά τῆς προβολῆς τῆς ὁμοφυλοφιλίας


Θεσσαλονίκη, 18/7/2012
Προς
τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος,  κ. Αντώνη Σαμαρά
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Είμαι εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Αποφάσισα να προχωρήσω στη σύνταξη της παρούσας επιστολής παρακινημένη από τη βαθύτατη ανησυχία μου για το μέλλον των παιδιών και κατ’ επέκταση της χώρας μας.
Η αφορμή ήταν τα θλιβερά φεστιβάλ των ομοφυλόφιλων (gay pride) που διοργανώθηκαν σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Σκιάθο.


Κοινή διαπίστωση είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι gay βρίσκονται παντού στην επικαιρότητα κι αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δύναμη. Πού οφείλεται αυτό, αφού αποτελούν μια πολύ μικρή μειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού;  Μήπως υποστηρίζονται από μεγάλες διεθνείς εταιρείες και ισχυρά κεφάλαια; Η προβολή της σεξουαλικής τους διαστροφής ως «διαφορετικότητας» ποιους εξυπηρετεί και ποιο σκοπό έχει;
Μετά από μια προσεκτική παρατήρηση εύκολα κάποιος μπορεί να καταλήξει στο εξής ανατριχιαστικό συμπέρασμα: οι gay είναι τα απαραίτητα «εργαλεία» της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ) που στόχο έχει παγκοσμίως να δημιουργήσει πολύμορφα, απομονωμένα και χωρίς ρίζες άτομα, τα οποία  δε θα φέρνουν καμία αντίσταση. Έτσι θα επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πλευρά της ανθρώπινης ζωής, με άλλα λόγια ο έλεγχος του πληθυσμού.
Στην Ελλάδα μας, στόχος της ΝΤΠ είναι να πλήξει την Ορθοδοξία και την οικογένεια. Η προβολή και η απαίτηση να παραδεχτούμε τους ομοφυλόφιλους ως διαφορετικούς αποτελεί κατάφορη βλασφημία κατά της  Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος, εφόσον σύμφωνα με τη Γραφή η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.
Επιπλέον είναι και αντισυνταγματική[1]. Επίσης είναι και απαράδεκτη γιατί προβάλλει λάθος πρότυπα στα παιδιά με κίνδυνο να επηρεαστούν και να διαμορφώσουν διεστραμμένες αντιλήψεις. Τα σωστά πρότυπα για τα παιδιά μας, αλλά και για μας, είναι ο Χριστός και όλοι οι Άγιοι και αυτό πρέπει να προωθούμε.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ελπίζω ότι στο μέλλον δεν θα επαναληφθούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις και εύχομαι να συμβάλλετε και εσείς σ’ αυτό ως Πρωθυπουργός της χώρας μας.
Με ειλικρινή σεβασμό
Π.Β.
Εκπαιδευτικός
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
  1. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Κ. Αρβανιτόπουλο
  2. Περιφερειακό Διευθυντή  Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Θ. Καρτσιώτη
  3. Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θ. Καράογλου
  4. Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δ.Ψωμιάδη
  5. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κ. Αγοραστό
  6. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Ι. Μπουτάρη
  7. Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της  Ελλάδος
  8. Όλες τις Μητροπόλεις της Ελλάδος

[1] Προσβάλλεται το άρθρο 3, παρ. 1 του Συντάγματος, καθώς και το άρθρο 5, παρ. 1.

orthodoksikinisithessalonikis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου