Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Θαύματουργική ίαση κυοφορούμενου έμβρυου, από τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη


π.Διονύσιος Ταμπάκης

Εχθές, Σαββάτο 28 Ιανουαρίου και ώρα  19:58 (όπως βλέπω τώρα στις εισερχόμενες κλήσεις του κινητού), με πήρε τηλέφωνο ο Σ.Π. (Ιατρός Μικροβιολόγος) από περιοχή της Πελοποννήσου.
Θέλησε να κλείσει μέσα στο Φεβρουάριο την τέλετη της Βαπτίσεως του παιδιού του στον ιερό Ναό μας. Η Γυναίκα του είναι Γυναικολόγος καταγομένη από την Ιταλία (Σικελία), Καθολική το θρήσκευμα.

Σε ερώτηση για το πώς προτίμησαν να επιτελέσουν την Βάπτιση, στην Ορθόδοξο Πίστη μας και μάλιστα  σε ένα άλλο Νομό  και συγκεκριμένα στην δική μας Εκκλησία, μου απάντησαν από χρέος προς τον Όσιο Αρσένιο Τον Καππαδόκη .
Δεκατέσσερις (14) μήνες σχεδόν πρίν, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης  της συζύγου παρουσιάστηκαν διάφορες δυσάρεστες επιπλοκές. 
Στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι επισκεφθήκαμε, σε  μία διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, την Εκκλησία σας όπου και προσκυνήσαμε τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Αρσενίου. 

Μάλιστα η σύζυγος φόρεσε και την ζώνη που είναι ευλογημένη στα Άγια Λείψανα.
Σε εξετάσεις που κάναμε την άλλη ημέρα δείξανε πως το κυοφορούμενο έμβρυο χαίρει υγείας και ότι η εγκυμοσύνη διάγει πολύ καλά, χωρίς κανένα  πρόβλημα.

Αν και ετερόδοξη λοιπόν  και μάλιστα ως εξειδικευμένη  γνώστρια  (ως γυναικολόγος) στα συγκεκριμένα θέματα, απέδωσε με βεβαιότητα  την θετική  εξέλιξη στο Θαύμα του Αγίου .
Την ευχή και την βοήθεια  του  Οσίου  να έχουμε!

Ιερός Ναός Γενεσίου της Θεοτόκου Ναυπλίου
π.Διονύσιος Ταμπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου