Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αφγανοί που τραυμάτισαν με μαχαίρι λιμενικούς, αφέθησαν ελεύθεροι ως «μη ύποπτοι» για διάπραξη εγκλήματος. Ο Εφραίμ στην φυλακή ως «ύποπτος για εγκληματική δράση»!!


Πρώτα η είδηση από το Έθνος 28/12/11 όπου λαθρομετανάστες Αφγανοί επιτίθενται και τραυματίζουν με μαχαίρι δύο λιμενικούς που προσπάθησαν να τους σταματήσουν ενώ ταυτόχρονα στον τρίτο λιμενικό που προσπάθησε να βοηθήσει, του διέρρηξαν το αυτοκίνητο!!

Αυτοί οι άνθρωποι αφού οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα αφέθησαν απλά ελεύθεροι «ώς μη ύποπτοι»! για να συνεχίσουν το έργο της τρομοκράτησης, καταλήστευσης, εξόντωσης του ελληνικού λαού. (βλέπε χτεσινή είδηση)
Ας αφήσουμε το ότι το υπ. Δικαιοσύνης(?) ελευθερώνει 1000 βαρυποινίτες οι οποίοι εκτίουν ποινές από 3 έως και 10 χρόνια κάθειρξης, επίσης προφανώς ώς «μη ύποπτους» διάπραξης άλλων εγκλημάτων! (βλέπε ΕΔΩ)
Ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου οδηγήται στην φυλακή «ως πιθανώς ύποπτος», ίσως για να φέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα από Ρωσία, μιας και όλες οι κατηγορίες εναντίον του έχουν καταρρεύσει σαν χάρτινοι πύργοι.
Αν ήταν και ο Εφραίμ μαχαιροβγάλτης, ή βαρυποινίτης με 10ετή κάθειρξη, ή ανήκε στους «μαζί τα φάγαμε»! θα ήταν ελεύθερος!
Που κατάντησαν!
________________________

Λαθρομετανάστης τραυμάτισε με μαχαίρι λιμενικούς στην Πάτρα, ενώ ταυτόχρονα άλλος διέρρηξε το αυτοκίνητό τους.


Το πρόβλημα με τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που περιμένουν στο λιμάνι της Πάτρας να μπουν σε κάποιο πλοίο για την Ιταλία επανέφερε το περιστατικό με τον τραυματισμό δύο υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, από αλλοδαπό. Τους χτύπησε με μαχαίρι στο λιμάνι και πριν προλάβει να διαφύγει, συνελήφθη. Στο επεισόδιο ήταν ένας ακόμη λαθρομετανάστες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη συμπλοκή και διέρρηξε το αυτοκίνητο λιμενοφύλακα.

Οι λιμενικοί, ηλικίας 24 και 25 χρόνων, εντόπισαν τους δύο λαθρομετανάστες την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν στη χερσαία ζώνη του λιμανιού.
Όταν προσπάθησαν να τους συλλάβουν, ο ένας αλλοδαπός τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τους τραυμάτισε στα χέρια.
Το επεισόδιο αντελήφθη συνάδελφος των λιμενικών, ο οποίος τους βοήθησε και πέτυχαν να ακινητοποιήσουν το δράστη.
Όταν οι τραυματίες μπήκαν στο ασθενοφόρο, ο συνάδελφός τους που τους βοήθησε παρατήρησε ότι ένας άλλος αλλοδαπός είχε διαρρήξει το αυτοκίνητό του. Τον συνέλαβε και οδηγήθηκε και αυτός, όπως και ο πρώτος με το μαχαίρι, στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου