Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

«Δεν μας έσωσε το ΔΝΤ, αλλά εμείς σώσαμε τον εαυτό μας». Η παρακάτω είδηση είναι αυστηρά ακατάλληλη για Έλληνες πολιτικούς!


«Το ΔΝΤ κατάλαβε ότι είμαστε ένας σοβαρός λαός και αποφάσισε να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας, δεν μας έσωσε αυτό, αλλά εμείς σώσαμε τον εαυτό μας», υποστήριξε, στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ισλανδός υπουργός Οικονομικών Στεϊνγκρίμουρ Σιγκφούσον.

Επίσημος ομιλητής, στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο Ισλανδός υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε ότι «υπάρχει πάντα φως, στην άκρη του τούνελ».
Αναφερόμενος, παράλληλα, στον ρόλο που έπαιξε το ΔΝΤ στην έξοδο της Ισλανδίας από την κρίση, διευκρίνισε ότι «το ΔΝΤ κατάλαβε ότι είμαστε ένας σοβαρός λαός και αποφάσισε να προσαρμοστεί στις ανάγκες μας. Δεν μας έσωσε το ΔΝΤ, αλλά εμείς σώσαμε τον εαυτό μας. Εμείς εκτελούμε τα προγράμματα, εμείς κάνουμε το δύσκολο έργο».
www.aegeantimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου