Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Οι πολυ-πολιτισμικοί ισλαμιστές έσφαξαν κυριολεκτικά Τυνήσιο επειδή από μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός


Άλλη μία από τις εκφράσεις της πολυ-πολιτισμικής αγάπης ισλαμιστών, η οποία "αγάπη" έγινε αιτία να γεμίσει ο κόσμος από νεομάρτυρες χριστιανούς, εκ των οποίων άλλοι κάηκαν ζωντανοί μαζί με τις οικογένειές τους, άλλα σφάχτηκαν, άλλοι βασανίστηκαν μέχρι θανάτου, άλλοι κυνηγήθηκαν μέχρι εσχάτων, άλλοι εκδιώκονται μαζικά κατά χιλιάδες ή εκατομμύρια από την χώρα τους επειδή τόλμησαν να είναι χριστιανοί.

Κυκλοφορεί ευρέως το φρικώδες, απάνθρωπο, και βασανιστικό βίντεο, αλλά αποφασίσαμε να μην το δημοσιεύσουμε. Δεν έχει σημασία να δούμε με τα μάτια μας την φρικτή πράξη, και την πτώση του ανθρώπου από εικόνας Θεού σε εργαλείο δαιμόνων, όσο το να καταλάβουμε ότι η αγάπη, ή ειρήνη, οι συμπροσευχές που ευαγγελίζεται η οικουμενιστική πανθρησκεία είναι απλά στάχτη στα μάτια και τις ψυχές των καλοπροαίρετων ανθρώπων.

Όσο βασιλεύει και αυξάνεται ο νόμος της "σαρία" -και σε λίγο θα ισχύει πλήρως και στην πατρίδα μας - όσο οι αιρέσεις, οι σέκτες, οι παραθρησκείες και οι καταστροφικές λατρείες αυξάνονται, αυτό σημαίνει ότι η πανθρησκεία προχωράει ακάθεκτη, και δεν σταματά με ανούσιους θεολογικούς διαλόγους, συμπροσευχές, ευλογίες ιεραρχών από "ιέρειες", και μοίρασμα αφειδώς "αγίων κορανίων", σταματά μόνο με την μυστηριακή εν Χριστώ ζωή εντός της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου