Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ένας δόκιμος μοναχός νεκρός, και δύο τραυματίες από τροχαίο δυστύχημα στο Άγιο Όρος


Το μινι βαν που επέβαιναν μοναχοί και προσκηνυτές ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα.

Χαλκιδική — Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι κοντά στη Μονή Δοχειαρίου στο Άγιον Όρος, όταν μικρό φορτηγό ανετράπη για άγνωστους λόγους.

Νεκρός είναι ένας δόκιμος μοναχός, ρωσικής υπηκοότητας, 60 χρόνων, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πολυγύρου της Χαλκιδικής, όπου μεταφέρθηκε.
Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται με τραύματα ένας ελληνικής καταγωγής προσκυνητής, ηλικίας 45 ετών, κι ένας 58χρονος μοναχός από τη Ρουμανία.

Όπως έγινε γνωστό, στο φορτηγάκι -τύπου μίνι βαν- επέβαιναν μοναχοί και προσκυνητές, οι οποίοι κατευθύνονταν προς τη Μονή Δοχειαρίου, προερχόμενοι από παρεκκλήσι της Μονής που είχαν επισκεφθεί νωρίτερα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το όχημα, για άγνωστους λόγους, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χαράδρα.
news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου