Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την δικαιοσύνη οι πολυ-πολιτισμικοί μας εισβολείς

Έδειραν μέχρι θανάτου και κρέμασαν αθώα παιδιά στο Πακιστάν (video)
Απάνθρωπες είναι οι σκηνές που μετέδωσε η τηλεόραση του Πακιστάν από το βασανισμό δύο αδελφιών 15 και 17 ετών, του Μοΐζ και του Μανίμπ, επειδή δήθεν έκλεψαν.
Τα δύο μικρά αδέλφια χτυπήθηκαν άγρια με ξύλα μέχρι θανάτου από το μενόμενο πλήθος και κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν έδειξε οίκτο για τις δύο αυτές ψυχές, παρά τις απεγνωσμένες κραυγές τους για βοήθεια.
Οι τέσσερις αστυνομικοί που ήταν μπροστά στις σκηνές βίας στέκονταν άπραγοι και απλά κοιτούσαν το πλήθος να ξυλοκοπά μέχρι θανάτου τα δύο ανήλικα παιδιά. Το πλήθος είχε τέτοιο μίσος που δε σταμάτησε ούτε όταν τα παιδιά πέθαναν. Αντιθέτως έσυραν τα νεκρά σωματάκια τους στο δρόμο και τα κρέμασαν από μια ξύλινη δοκό.

Το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, τα δύο παιδιά ξυλοκοπήθηκαν άδικα.
Κατηγορήθηκαν για την κλοπή που έγινε σε ένα γήπεδο κρίκετ που σύχναζαν εκεί. Επείδη τα είδαν να
κρατούν έναν αθλητικό σάκο θεωρήθηκε ότι ήταν οι δράστες της κλοπής. Αποδείχθηκε, δυστυχώς για αυτά όμως εκ των υστέρων ότι, ουδεμία σχέση είχαν με το συμβάν.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις εντός και εκτός της χώρας και ο Υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν δήλωσε ότι, «θα συνεργαστούμε για να βρούμε τους ενόχους πάση θυσία». Μάλιστα εν βρασμώ ψυχής δήλωσε ότι, «θα κρεμάσουμε τους ενόχους εκεί που κρέμασαν τα δύο αδέλφια».


pistos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου