Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Γράψτε σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο!


Ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος

Δόθηκε για "δημόσια διαβούλευση" ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος που θα ισχύσει από το 2014 για τα εισοδήματα του 2013. Εδώ http://www.opengov.gr/minfin/?p=3590

Η διαβούλευση λήγει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου (δηλαδή την προσεχή Δευτέρα!)
Μπήκε και βάλτε σχόλια, ας αντιδράσουμε τουλάχιστον με τον τρόπο αυτό.
1. δεν υπάρχει πουθενά η λέξη πολύτεκνος. Η συνταγματική προστασία της πολύτεκνης οικογένειας καταλύεται μια ακόμη φορά.
2. η φιλοσοφία του νομοσχεδίου είναι ότι δεν υπάρχει κόστος αποκτήσεως και ανατροφής παιδιών, οπότε δε χρειάζεται καμμία φοροαπαλλαγή για τα παιδιά. Δηλαδή, ο νόμος προτρέπει να μην αποκτούν παιδιά οι Έλληνες.
3. τα προστατευόμενα τέκνα μετονομάζονται σε εξαρτώμενα (! - τι είδους εξάρτηση δε μας λέει... ), στα οποία δεν περιλαμβάνονται πλέον όσα σπουδάζουν
4. η συνταγματική επιταγή περί δίκαιης κατανομής των φορολογικών βαρών στους Έλληνες αναλόγως των δυνάμεων εκάστου, φυσικά και δεν τηρείται.
... και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Ας παροτρύνουμε γνωστούς και φίλους να εκφράσουν δυναμικά και κόσμια την αντίθεσή μας στο νομοσχέδιο που καταστρέφει τις οικογένειες και γονατίζει τους πολύτεκνους!


2 σχόλια:

  1. Όποιος πίνει βερεσέ, δύο φορές μεθάει.
    Οι πολιτικοί που έχουν φωνή λεονταριού και πράξεις λαγού δεν είναι τίποτα άλλο παρά τέρατα.Όποιος εξουσιάζει πρέπει να θυμάται ότι κυβερνάει ανθρώπους και όχι δούλους, ότι πρέπει να διαχειρίζεται την εξουσία σύμφωνα με τον νόμο και ότι δεν θα κυβερνάει αιώνια, για τον λαό που είναι εκατομμύρια ψηφοφόρων και κρατούνται στην άγνοια και την αμορφωσιά αφού προηγείται πρώτα ο εκφυλισμός των τρόπων και η περιφρόνηση της θρησκείας μπορούμε να πούμε πως η σκλαβιά δεν καταργήθηκε. Η ιστορία είναι απλά μόνο το Ευαγγέλιο. Όταν θα το καταλάβουν αυτό οι Έλληνες θα υπάρξει και ένωση και αντίδραση, αλλιώς δυστυχώς αυτή η περίοδος θα είναι πληρωμένες σελίδες που θα τις ονομάζουμε μεγάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος πίνει βερεσέ, δυο φορές μεθάει.
    Οι πολιτικοί που έχουν φωνή λεονταριού και πράξεις λαγού δεν είναι τίποτα άλλο παρά τέρατα. Όποιος εξουσιάζει πρέπει να θυμάται ότι κυβερνάει ανθρώπους και όχι δούλους, ότι πρέπει να διαχειρίζεται την εξουσία σύμφωνα με τον νόμο και ότι δεν θα κυβερνάει αιώνια. Για τον λαό που είναι εκατομμύρια ψηφοφόρων και κρατούνται στην άγνοια και την αμορφωσιά, αφού προηγείται πρώτα ο εκφυλισμός των τρόπων και η περιφρόνηση της Θρησκείας μπορούμε να πούμε πως η σκλαβιά δεν καταργήθηκε. Η ιστορία είναι απλά μόνο το Ευαγγέλιο, όταν το καταλάβουν αυτό οι Έλληνες θα υπάρξει και ένωση και αντίδραση, αλλιώς δυστυχώς αυτή η περίοδος θα είναι πληρωμένες σελίδες που θα τις ονομάζουμε μεγάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου