Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η προσευχή προς τον θεό του κάτω κόσμου και το "Υπουργείο ... Κλιματικής Αλλαγής"!


Η προσευχή προς τον θεό του κάτω κόσμου και το "Υπουργείο ... Κλιματικής Αλλαγής"!

"Ή ολόστραβος είν' ο γυαλός ή θεόστραβα αρμενίζουμε"!
Το "Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής(?!)" και το πρόγραμμα «ΥΠΕΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ 2014» το οποίο πληρώνει από την τσέπη του ο εξαθλιωμένος ορθόδοξος ελληνικός λαός, δημιούργησαν ένα "εικαστικό κακοτέχνημα" με προϋπολογισμό 18.000 €, που σε κάνει να αναρωτιέσαι σε ποιόν απευθύνεται, αν είναι ανθρώπινο λάθος ή αποκρυφιστικό μήνυμα.
Τα χέρια σε στάση ικεσίας-προσευχής, πάντα προτείνονται ψηλά, προς τον ουρανό, προς τον Θεό, ενώ εδώ οδηγούνται κάθετα προς την γη, προς τον Άδη!
Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα γιατί η παράθεση της εναγώνιας επιστολής της φίλης αναγνώστριας  και οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικές.
Εμείς να επισημάνουμε κάποια ενδεικτικά σημεία από το πρόγραμμα του Υπ. Κλιματικής Αλλαγής που ομολογούν 1)την μετατροπή επισήμως της Αθήνας σε ειδωλολατρική Βαβέλ ή Νεοταξική Αστάνα :
«Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα: γίνεται χώρος συμφιλίωσης και αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών εθνοτήτων »!! 1
2) Βλέπουμε ότι ενοχλεί ο Σταυρός : «Αθήνα Χ 4  Η πρόταση αναφέρεται στη κατάργηση του «σταυρού» που σχηματίζουν οι ενδιάμεσοι δρόμοι 4 οικοδομικών τετραγώνων της πόλης και στη μετατροπή τους σε χώρους πρασίνου και αναψυχής2

Ακολουθεί η επιστολή και οι φωτογραφίες της Μαρίας Κ.
«Xαίρετε εν Χριστώ! Δείτε σας παρακαλώ πολύ τις φωτογραφίες που τράβηξα στην οδό Πειραιώς. Το θέαμα με θύμωσε και η επιγραφή  από κάτω με αποτελείωσε.
"Εικαστική παρέμβαση επί της τυφλής όψης κτηρίου. Υπουργείο περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής."
Ένα ακόμη δείγμα της πορείας που μας δείχνει το.. σηψαιμικό κράτος μας. Το "διεπέτασα προς σε τας χείρας μου" ο προφητάναξ  Δαυίδ, το είπε στον Θεό του ουρανού. Αυτοί οι.. κακοτέχνες της Σχολής  Κ α λ ώ ν  Τεχνών σε ποιον το απευθύνουν;3 Στο άψυχο τσιμέντο, ή στον θεό του κάτω κόσμου;
Κανείς επιτέλους σ΄ αυτόν τον τόπο δεν ευθύνεται για τις αποφάσεις που υλοποιεί με τον ιδρώτα του ελληνορθόδοξου λαού;
Πείτε μου σας παρακαλώ αν κάνω λάθος γιατί το βλέπω εδώ και πολύ καιρό και δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο από πουθενά. Και θέλω να συνεχίσω να λέω μαζί με τον προφητάνακτα Δαυίδ : «μη αποστρέψεις το πρόσωπον σου απ΄εμού και ομοιωθήσομαι τοις καταβαίνουσιν εις λάκκον» !
 Σεις με την πέννα σας και τους φωτισμένους συμβούλους που διαθέτετε αν μπορείτε κάντε κάτι. Ευχαριστώ. Μαρία Κ.»

Υποσημειώσεις
1-2 . http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=367

3.  Την αυθεντική ζωγραφική απεικόνιση του Γερμανού ζωγράφου Albrecht Durer την οποία αντέγραψαν θα την δείτε πατώντας εδώ και θα παρατηρήσετε ότι είναι στραμμένα τα χέρια κανονικά προς τα πάνω. 

Περισσότερες φωτογραφίες


Δείτε επίσης Υποσυνείδητα Μηνύματα σε Κτήρια

4 σχόλια:

 1. Τυχαῖο πάντως δέν εἶναι. Πρόκειται γιὰ ἀντιστροφή ἤ διαστροφή ἔργου τοῦ Albrecht Durer.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρόκειται μάλλον θα έλεγα για ένα ακόμη ευτράπελο από αυτά που συχνά συμβαίνουν στο Ελληνικό κράτος μας...που στην αρχή σε κάνουν να γελάς,αλλά έπειτα να κλαίς για το κατάντημά μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πριν από λίγους μήνες, βάλανε το "καλλιτέχνημα" αυτό σε άρθρο στην ιστοσελίδα της LIFO. Σχολίασα αρνητικά το θέμα. Όλη η νεοκουλτούρα της Ελλάδας μαζεύτηκε να βγάλει τη χολή της εναντιον της διαφορετικής άποψης η οποία τόλμησε να αποδοκιμάσει τον... ¨"διαφορετικό τρόπο σκέψης".
  Μικροί, μεγάλοι, αυλικοί της νέας ταξης, φοβισμένα υποκείμενα, θαυμάζουν ο,τι εκπροσωπεί την πλανεμένη συνείδησή τους. Ο τρόμος τους φαίνεται στις αντιδράσεις τους, μόλις εμφανιστεί μία αντιρρητική φωνή, οι δαιμονισμένες κραυγές του νεοταξικού κατεστημένου σπεύδουν μανιωδώς να προστατεύσουν την αηδιαστική υπαρχξή τους, από την εισβολή του "δύσκαμπτου συντηρητισμού".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δείτε και τό:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HsU2SznQ5bI

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου