Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η Google προειδοποιεί: Tα Ηνωμένα Έθνη παίρνουν τον έλεγχο του Internet -ΝWO


Η Google προειδοποιεί: Tα Ηνωμένα Έθνη παίρνουν τον έλεγχο του Internet -ΝWO

Το μεγαθήριο του internet, η Google, προειδοποιεί τους χρήστες της ότι μια επερχόμενη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με το Web, αποτελεί σημαντική απειλή για ένα "ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο."
Οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων από τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ θα συνεδριάσουν το Δεκέμβριο για να δημιουργήσουν μια νέα συνθήκη πληροφοριών και επικοινωνιών η οποία, λέει η Google, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή ελέγχων παγκόσμιας κυβέρνησης από το διαδίκτυο!

Από τον δικτυακό τόπο της Google "Take Action" :
Υπάρχει μια αυξανόμενη αντίδραση για την ελευθερία στο Διαδίκτυο. Σαράντα δύο χώρες φιλτράρουν και λογοκρίνουν το περιεχόμενο. Στα μόλις δύο τελευταία  χρόνια, οι κυβερνήσεις έχουν θεσπίσει 19 νέους νόμους που απειλούν απευθείας την ελεύθερη έκφραση.
Μερικές από αυτές τις κυβερνήσεις προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση τον Δεκέμβρη για τη ρύθμιση του Διαδικτύου.
Η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) φέρνει μαζί ρυθμιστικές αρχές από όλο τον κόσμο για να διαπραγματευτεί εκ νέου τις επί δεκαετίες-παλιές συνθήκες επικοινωνιών.

Οι προτεινόμενες αλλαγές στη συνθήκη θα μπορούσαν να αυξήσουν τη λογοκρισία και να απειλήσουν την καινοτομία. Ορισμένες από τις προτάσεις θα μπορούσαν να επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να λογοκρίνουν τον νόμιμο λόγο - ή ακόμη και να τους επιτρέπουν να κόψουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Άλλες προτάσεις θα απαιτούσαν υπηρεσίες όπως το YouTube, το Facebook, το Skype  να καταβάλουν νέα ''διόδια'', προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ανθρώπους πέραν των συνόρων. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει την πρόσβαση σε πληροφορίες - ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι στο Διαδίκτυο, μια κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών, είναι ακατάλληλη για να επανεξετάσει μια συνθήκη που θα μπορούσε να επηρεάσει σχεδόν όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Επιπλέον, η εταιρεία λέει ότι τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά το Διαδίκτυο και οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι το έχουν χτίσει και διατηρήσει, πρέπει να έχουν μια μεγαλύτερη φωνή από μια χούφτα γραφειοκρατών της κυβέρνησης.

Μπορείτε να υπογράψετε την αναφορά για κατάρριψη της συνάντησης του ΟΗΕ (εδώ).
Πηγή  -   afipnisoy.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ένα όργανο της Μασονίας κ της Διεθνούς Τάξης μας παρακινεί (βλ. λήμμα: "take action") να αντιδράσουμε σε κάτι που η ίδια η Νέα τάξη σκοπεύει να κάνει; Μήπως είναι αποπροσανατολισμός; Μήπως απλά θέλουν να μας βάλουν στη «φιλοσοφία» της ανησυχίας και να μας προετοιμάσουν για νέες αλλαγές και πιο στενή παρακολούθηση, ώστε να μην αντιδρούμε (να μη μας έρθει ξαφνικό και αντιδράσουμε έντονα;). Μήπως και τα χριστιανικά blogs πέφτουν στην παγίδα των υιών του αιώνος τούτου; Επίσης, βλέποντας και τη φόρμα στοιχείων που ζητούνται για να υπογράψει κάποιος κατά της συνόδου του ΟΗΕ, διαπιστώνει κανείς ότι είναι ένας πολύ κομψός τρόπος να φακελλώσουν όλους τούς αντινεοταξίτες που θα πέσουν στην παγίδα να υπογράψουν. Προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου