Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Προβλέψεις του Werner Von Braun (Βέρνερ Φον Μπράουν)


Ο «πατέρας των πυραύλων» Βέρνερ Φον Μπράουν προειδοποιούσε για την ύπαρξη ενός μυστικού σχεδίου προκειμένου να κερδοσκοπεί το οικονομικό - στρατιωτικό κατεστημένο που με έδρα την Αμερική απλώνεται σ’ όλη τη Γη, και το οποίο, όπως αποκαλύπτει, σκοπεύει να ιδρύσει στο τέλος την πλανητική δικτατορία μεταφέροντας όπλα στο διάστημα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν φαίνεται να παρεκκλίνει από τον αρχικό σχεδιασμό του το πρότζεκτ της εξαπάτησης του κοινού, που έχει περιγράψει από τη δεκαετία του 70 ο Μπράουν. Οι «Προβλέψεις του Werner Von Braun» προβλήθηκαν, κατά παράκλησή του, από την συνεργάτιδά του δρ. Κάρολ Ρόσιν, και σχετικές ομιλίες της υπάρχουν βιντεοσκοπημένες στο ιντερνέτ (ιδιαίτερα στο youtube).
Δείτε: Dr. Greer's web site at http://www.disclosureproject.org/
Ένα κείμενο με αποσπάσματα από τις ομιλίες της δρ. Ρόσιν είναι το πιο κάτω, για όσους προτιμούν να έχουν και γραπτά τεκμήρια.

Προβλέψεις του Werner Von Braun: Περιληπτικά: 

Ο πρωτοπόρος επιστήμονας των πυραύλων, όταν έκειτο άρρωστος (από καρκίνο) στο κρεβάτι του θανάτου, εμπιστεύθηκε στην δρ. Carol Rosin τους φόβους του για την στρατικοποίηση του διαστήματος. Προσδιόρισε την τακτική που με εκφοβισμό θα έπειθε το κοινό να αποδεχτεί ότι πρέπει να φτιαχτούν όπλα σε διαστημικές βάσεις. Έκανε την πρόβλεψη στις αρχές της δεκαετίας του '70 ότι αυτές οι φτιαχτές απειλές θα αποτελούνταν από:
1. Τους Ρώσους / κομμουνιστές (την περίοδο του ψυχρού πολέμου)
2. Τρομοκράτες
3. Τρελές τριτοκοσμικές χώρες / άξονας του κακού / έθνη που προκαλούν ανησυχία
4. Αστεροειδείς
5. Εξωγήινους!

Η δρ. Κάρολ Ρόσιν ήταν η πρώτη γυναίκα διευθυντής της εταιρίας Fairchild Industries και ήταν εκπρόσωπος του Βέρνερ Φον Μπράουν τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ίδρυσε το «Ίδρυμα για την Ασφάλεια και Συνεργασία στο Εξωτερικό Διάστημα» (Institute for Security and Cooperation in Outer Space) στην Ουάσιγκτον DC και έχει καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου σε πολλές περιπτώσεις, για όπλα σε βάσεις στο διάστημα. Ο Von Braun αποκάλυψε στη δρ. Rosin ένα μυστικό σχέδιο για να δικαιολογηθούν τα όπλα σε διαστημικές βάσεις, στηριζόμενο στην απάτη μιας εξωγήινης απειλής. Ήταν επίσης, η δρ. Ρόσιν, παρούσα στις συναντήσεις τη δεκαετία του 70 όταν προγραμματίστηκε το σενάριο για τον πόλεμο του Κόλπου το '90. (Δηλαδή ο πόλεμος εναντίον του Ιράκ ήταν προσχεδιασμένος δεκαετίες πριν γίνει!)...

Αναλυτικότερα: Αφηγείται η ίδια η δρ. Carol Rosin:

Το όνομά μου είναι Carol Rosin. Είμαι μια εκπαιδευτικός που έγινα η πρώτη γυναίκα διευθύντρια μιας Αεροδιαστημικής επιχείρησης, της Fairchild Industries. Είμαι σύμβουλος Διαστήματος και πυραυλικής Άμυνας, και έχω διατελέσει σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις, οργανισμούς, κυβερνητικές υπηρεσίες, ακόμη και στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών. Ήμουν σύμβουλος στην TRW που δουλεύει στον MX, έτσι ήμουν μέρος εκείνης της στρατηγικής, η οποία αποδείχθηκε ένα πρότυπο ρόλου για το πως να πουληθούν τα όπλα πάνω σε βάσεις του διαστήματος στο Δημόσιο.
Ο πύραυλος MX είναι ένα ακόμα σύστημα όπλων που δεν χρειαζόμασταν. Ίδρυσα το «Ίδρυμα για την Ασφάλεια και Συνεργασία στο Εξωτερικό Διάστημα» (Institute for Security and Cooperation in Outer Space), ένα «think tank» (δηλ. ένα συμβουλευτικό οργανισμό) με έδρα στην Ουάσιγκτον DC.
Είμαι συγγραφέας και έχω καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου και της Προεδρικής Επιτροπής για το Διάστημα. Όταν ήμουν διευθύντρια της εταιρίας Fairchild Industries από το 1974 μέχρι το 1977, συνάντησα τον Δρ Wernher Von Braun. Συναντηθήκαμε πρώτη φορά στις αρχές του 1974. Εκείνη την περίοδο, ο Von Braun πέθαινε από καρκίνο, αλλά με βεβαίωσε ότι θα ζούσε μερικά ακόμη χρόνια για να μου πει για το παιχνίδι που παιζόταν - ότι το παιχνίδι ήταν η προσπάθεια να εξοπλισθεί το διάστημα, για να ελεγχθεί η γη από το διάστημα, και το διάστημα το ίδιο.
Ο Von Braun είχε γράψει ιστορία εργαζόμενος σε οπλικά συστήματα. Δραπέτευσε από τη Γερμανία για να έρθει σε αυτή την χώρα, και είχε γίνει αντιπρόεδρος των βιομηχανιών Fairchild, όταν τον συνάντησα. Ο σκοπός του Von Braun κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του, τα έτη της θανατηφόρου ασθενείας του, ήταν να μορφώσει το κοινό και όσους λαμβάνουν αποφάσεις, για ποιο λόγο τα όπλα με έδρα στο Διάστημα είναι βλακώδη, επικίνδυνα, αποσταθεροποιητικά, πάρα πολύ δαπανηρά, περιττά, ανεφάρμοστα, και μια ανεπιθύμητη ιδέα, αλλά και για τις εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες... ...
Όταν ο Βέρνερ Φον Μπράουν πέθαινε από καρκίνο, μου ζήτησε να είμαι η εκπρόσωπός του, για περιστασιακές εμφανίσεις όταν ήταν πάρα πολύ άρρωστος για να μιλήσει. Το έκανα αυτό... Αυτό που, για εμένα, ήταν το πιο ενδιαφέρον, ήταν μια επαναλαμβανόμενη πρόταση που μου έλεγε ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια των περίπου τεσσάρων ετών που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Είπε ότι η στρατηγική που εχρησιμοποιείτο για να διαμορφώσει γνώμη στο κοινό και στους υπεύθυνους για τη λήψη αποφάσεων ήταν οι τακτικές εκφοβισμού...
Η στρατηγική που ο Werner Von Braun με δίδαξε, ήταν ότι πρώτα οι Ρώσοι πρόκειται να θεωρηθούν εχθρός. Πράγματι, το 1974, ήταν ο εχθρός, ο προσδιορισμένος εχθρός. Μας ειπώθηκε ότι είχαν "φονικούς δορυφόρους". Μας ειπώθηκε ότι έρχονταν να μας καταλάβουν και να μας ελέγχουν - που ήταν κωμωδίες.
Οι τρομοκράτες θα εθεωρούντο (εχθρός) ύστερα, και αυτό επρόκειτο σύντομα να ακολουθήσει. Ακούσαμε πολλά για την τρομοκρατία. Κατόπιν επρόκειτο να προσδιορίσουμε (σαν εχθρό) τις παλαβές τριτοκοσμικές χώρες. Τα καλούμε τώρα έθνη που μας τρομάζουν. Αλλά μετά είπε ποιος θα ήταν ο τρίτος εχθρός ενάντια στον οποίο θα χτίζαμε όπλα στο Διάστημα. Ο επόμενος εχθρός ήταν οι αστεροειδείς. Σ’ αυτό το σημείο κάγχασε την πρώτη φορά που το είπε. «Αστεροειδείς. - Κατά των αστεροειδών πρόκειται να φτιάξουμε διαστημικά όπλα»! Και το αστειότερο απ’ όλα ήταν αυτό που αποκαλούσε «εξωγήινους». Αυτό θα ήταν ο τελικός εκφοβισμός. Και ξανά και ξανά, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που τον ήξερα και έδινα ομιλίες γι’ αυτόν, θα ξανάφερνε το λόγο σ’ αυτό το τελευταίο χαρτί: «Και να θυμάσαι Κάρολ, το τελευταίο χαρτί είναι το χαρτί των εξωγήινων. Οδηγούμαστε στο να φτιάξουμε όπλα στο Διάστημα κατά των εξωγήινων και όλο αυτό είναι ένα ψέμα». Σκέφτομαι ότι ήμουν πάρα πολύ απονήρευτη εκείνη την περίοδο για να αντιληφθώ τη σοβαρότητα της φύσης της περιδίνησης που ετίθετο στο σύστημα.
Και τώρα, τα κομμάτια αρχίζουν να τακτοποιούνται. Κτίζουμε ένα οπλικό σύστημα σε Διαστημικές βάσεις στηριζόμενοι σε προϋπόθεση που είναι ένα ψέμα, κάτι φάλτσο. Ο Werner Von Braun προσπαθούσε να το υπαινιχτεί αυτό σε μένα, πριν, στις αρχές της δεκαετίας του '70 και μέχρι ακριβώς τη στιγμή που πέθανε, το 1977. Αυτό που μου είπε ήταν, ότι υπάρχει μια επιταχυνόμενη προσπάθεια που λαμβάνει χώρα. Δεν ανέφερε κάποιο χρονοδιάγραμμα, αλλά είπε ότι επρόκειτο να τρέξει γρηγορότερα από ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε ενδεχομένως να φανταστεί. Ότι η προσπάθεια να τεθούν τα όπλα στο Διάστημα όχι μόνο βασίστηκε σε ένα ψέμα, αλλά θα επιταχυνόταν πέρα ακόμη και από τη δυνατότητα αντίληψης των ανθρώπων, ώστε να στηθεί, και τότε να είναι πάρα πολύ αργά... Ουδεμία αμφιβολία υπάρχει στο μυαλό μου, ότι ο Βέρνερ Φον Μπράουν ήξερε για το θέμα των εξωγήινων. Μου εξήγησε για ποιες αιτίες τα όπλα επρόκειτο να τοποθετηθούν στο Διάστημα, τους “εχθρούς” εναντίον των οποίων επρόκειτο να φτιάξουμε αυτά τα όπλα, και ότι όλα αυτά ήταν ένα ψέμα. Μου εξήγησε, παλιά το 1974, ότι οι εξωγήινοι επρόκειτο να προσδιορισθούν σαν ο τελευταίος εχθρός εναντίον των οποίων επρόκειτο να φτιάξουμε Διαστημικά όπλα...

Παρακολουθώ το ζήτημα των όπλων σε Διαστημικές Βάσεις για περίπου 26 έτη (συνεχίζει η Κάρολ Ρόσιν). Έχω συζητήσει με στρατηγούς και αντιπροσώπους του Κογκρέσου. Έχω καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου και της Γερουσίας. Έχω συναντηθεί με ανθρώπους από περισσότερες από 100 χώρες. Αλλά δεν ήμουν σε θέση να προσδιορίσω ποιοι άνθρωποι είναι που κάνουν αυτό το σύστημα των διαστημικών όπλων να πραγματοποιηθεί. Βλέπω τις ειδήσεις. Βλέπω τις λήψεις διοικητικών αποφάσεων. Ξέρω ότι είναι όλα βασισμένα στα ψέματα και στην πλεονεξία... Έχω πάντως καταλήξει στο συμπέρασμα ότι (η πραγματοποίηση) στηρίζεται σε μερικούς ανθρώπους, που (έτσι) κάνουν πολλά χρήματα και κερδίζουν σε δύναμη. Είναι για το εγώ. Δεν είναι για κάτι ουσιαστικό για μας, και ποιοι πραγματικά είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη, και την αγάπη του ενός προς τον άλλο, και να ζούμε με ειρήνη και συνεργασία. Δεν είναι για τη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας για να μας λύσει προβλήματα και να θεραπεύσει τους ανθρώπους στον πλανήτη. Δεν είναι γι’ αυτό. Είναι για μερικούς ανθρώπους που πραγματικά παίζουν ένα παλιό, επικίνδυνο, δαπανηρό παιχνίδι, για (να γεμίζουν) τα πορτοφόλια τους και για ισχυροποίηση. Αυτό είναι όλο ότι συμβαίνει... Το 1977, ήμουν σε μια συνεδρίαση στην Fairchild Industries σε μια αίθουσα διασκέψεων αποκαλούμενη πολεμική αίθουσα (War Room). Σε εκείνη την αίθουσα ήταν πολλά διαγράμματα στους τοίχους με τους εχθρούς, προσδιορισμένους εχθρούς. Υπήρχαν άλλα πιο σκοτεινά ονόματα, ονόματα όπως του Σαντάμ Χουσεΐν και Καντάφι. Αλλά έπειτα μιλούσαμε για τρομοκράτες, για υποτιθέμενους τρομοκράτες. Κανένας δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτό πριν, αλλά αυτό ήταν το επόμενο στάδιο, μετά από τους Ρώσους, εναντίον των οποίων επρόκειτο να χτίσουμε αυτά τα διαστημικά όπλα. Στάθηκα όρθια σε αυτήν την συνεδρίαση και είπα, «με συγχωρείτε, γιατί μιλάμε για αυτούς τους υποτιθέμενους εχθρούς ενάντια στους οποίους πρόκειται να χτίσουμε τα διαστημικά όπλα εάν, στην πραγματικότητα, ξέρουμε ότι δεν είναι ο εχθρός αυτή τη στιγμή»;
Λοιπόν, συνέχισαν τη συνομιλία για το πως επρόκειτο να αντιμετωπίσουν αυτούς τους εχθρούς και ότι σε κάποιο σημείο, ήταν να συμβεί ένας πόλεμος στον Περσικό Κόλπο, ένας πόλεμος του Κόλπου. Τώρα αυτό είναι το 1977 ...1977!
Και μιλούσαν για τη δημιουργία ενός πολέμου στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, όταν υπήρχαν 25 δισεκατομμύρια δολάρια στο πρόγραμμα διαστημικών όπλων που έπρεπε ακόμα να προσδιοριστούν. Τουλάχιστον δεν ονομάσθηκε Strategic Defense Initiative (SDI - Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία). Όχι πριν από το 1983. Αυτό το σύστημα όπλων, έπειτα, συνεχιζόταν προφανώς για κάποιο χρόνο και δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό. Έτσι στάθηκα όρθια σε αυτήν την συνεδρίαση το 1977 και λέω: «Θα επιθυμούσα να ξέρω γιατί μιλάμε για διαστημικά όπλα ενάντια σε αυτούς τους εχθρούς. Θα επιθυμούσα να ξέρω περισσότερα για αυτό. Θα μπορούσε παρακαλώ κάποιος να μου πει για τι πρόκειται; Κανείς δεν απάντησε. Συνέχισαν απλώς αυτήν την συνεδρίαση σαν να μην είχα πει τίποτα. Ξαφνικά, σηκώθηκα όρθια στην αίθουσα και είπα: «Εάν κανένας δεν μπορεί να μου πει γιατί προγραμματίζετε έναν πόλεμο στον Περσικό Κόλπο, όταν υπάρχει ένα ορισμένο χρηματικό ποσό σε έναν προϋπολογισμό, έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το επόμενο σύνολο οπλικών συστημάτων που θα είναι η αρχή πωλήσεων στο Δημόσιο, γιατί χρειαζόμαστε τα διαστημικά όπλα, τότε θεωρείστε αυτό: την παραίτησή μου. Και δεν θα ακούσετε για μένα ξανά».
Και κανένας δεν είπε μια λέξη, επειδή προγραμμάτιζαν έναν πόλεμο στον Περσικό Κόλπο και συνέβη ακριβώς όπως τον προγραμμάτισαν, όταν ήρθε η ώρα του...
Έτσι, όταν ακούω ότι υπάρχει μια πιθανή απειλή εξωγήινων (extraterrestrials - ET) και εξετάζω την ιστορία χιλιάδων ετών πιθανών ET επισκέψεων, και ακούω τις αποκαλύψεις τίμιων στρατιωτικών, της υπηρεσίας πληροφοριών, των ανθρώπων της Βιομηχανίας που είχαν εμπειρία με UFO (απροσδιόριστα ιπτάμενα αντικείμενα), με συντριβές και προσεδαφίσεις, με ζωντανά και νεκρά σώματα εξωγήινων υπάρξεων - ξέρω ότι είναι ψέματα! Και εάν κάποτε μου ειπώθηκε ότι αυτοί είναι εχθροί εναντίον των οποίων πρέπει να χτίσουμε τα οπλικά συστήματα πάνω σε Διαστημικές βάσεις, στηριζόμενη στην προσωπική εμπειρία της εργασίας μου στο Στρατιωτικό - Βιομηχανικό σύμπλεγμα των συστημάτων όπλων και τη στρατιωτική στρατηγική, σας γνωστοποιώ ότι είναι ένα ψέμα. Είναι ένα ψέμα. Όχι μόνο δεν θα πιστέψω κάτι τέτοιο, αλλά πρόκειται να βγω και να πω όσο πιο δυνατά μπορώ στον καθέναν να ρίξει μια ματιά. Αυτοί (οι εξωγήινοι ή ET) δεν μας έχουν απομακρύνει ακόμα. Είμαστε ακόμα εδώ, μετά από χιλιάδες έτη «επισκέψεων». Εάν στην πραγματικότητα μας επισκέπτονται ακόμα τώρα και δεν έχουμε βλαφθεί, τότε πρέπει να το θεωρήσουμε αυτό σαν κάτι που δεν συμβαίνει εχθρικά. Θα ήταν η ελπίδα μου και η πρόθεσή μου να κάνω όλα όσα θα μπορούσα για να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που εργάζονται για να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν με αυτά τα εξωγήινα όντα. Είναι σαφώς μη εχθρικοί. Είμαστε εδώ. Αυτή είναι αρκετή απόδειξη για μένα1. 
 Duncan M. Roads, Editor, NEXUS Magazine PO Box 30, Mapleton Qld 4560 Australia. Tel: 07 5442 9280; Fax: 07 5442 9381 http://www.nexusmagazine.com/ Updated/Revised: Friday, April 29, 2005 20:28:16 -0700 www.flashclub.ch/archives/000084.php

Το παρόν υπάρχει επίσης και ελήφθη από: http://www.thetruthseeker.co.uk/print.asp?ID=8175 Αποθηκευμένο (αγγλικά) εδώ: www.imdleo.gr/diaf/2010/10/Werner_Von_Braun_Predictions.pdf
Ο Βέρνερ Φον Μπράουν αριστερά, κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, τον Ιούνιο του 1969. Φαίνεται ότι ήταν κατά της παγκόσμιας δικτατορίας, που όπως έλεγε, θα υποστηρίζεται από διαστημικά όπλα. Όπως και η Ρόσιν είχε κάποια ευσέβεια, που στην Ελλάδα έγινε γνωστή και από τη συνέντευξή του στο Χίλτον των Αθηνών. Εκεί είπε ότι προγραμμάτιζε ο διαστημικός σταθμός να έχει εκκλησάκι στο κέντρο του, πράγμα που, μετά το θάνατό του, δεν έγινε.

1 Η δρ Rosin εδώ θέλει να πάρει με το μέρος της, κατά του εξοπλισμού του Διαστήματος, τους φίλους των UFO, αν και η ίδια είπε ότι όλα αυτά είναι κατασκευασμένα ψέματα.

imdleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου