Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος για το μάθημα των Θρησκευτικών: «Κανένας Έλληνας δεν θα δεχτεί τον εξοστρακισμό της Παναγίας και του Χριστού από τα σχολεία»


Νίκος Νικολόπουλος για το μάθημα των Θρησκευτικών: «Κανένας Έλληνας δεν θα δεχτεί τον εξοστρακισμό της Παναγίας και του Χριστού από τα σχολεία»

Από το γραφείο Τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος μας απεστάλη η ακόλουθη δήλωση:
 Εξερχόμενος από την Βουλή και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων των τηλεοπτικών σταθμών MEGA CHANNEL, STAR CHANNEL και ΣΚΑΙ,  με αφορμή δηλώσεις της κ. Ρεπούση για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών , ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«   Κανένας Έλληνας δεν θα δεχτεί τον εξοστρακισμό της Παναγίας και του Χριστού από τα σχολεία. Κανένας δεν θα μείνει σιωπηλός στην προσπάθεια αλλοίωσης των μαθημάτων των Θρησκευτικών και της Ιστορίας, γιατί αποτελούν τον πυλώνα της Ελληνορθόδοξης Παιδείας, όπως πάντα έλεγε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος.
Οι Έλληνες απευθύνονται στον Πρωθυπουργό, στον εγγονό της Π. Δέλτα και των Μπενάκηδων και του ζητούν να μην τους αποστερήσει κανείς ευρωλιγούρης ή μνημονιόδουλος το δικαίωμα να απολαμβάνουν ανόθευτη την Ελληνορθόδοξη Χριστιανική Παιδεία’’»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου