Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος. Αποκήρυξη της Μασονίας


Νίκος Νικολόπουλος.  Αποκήρυξη της Μασονίας
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την «λίστα των 450 ονομάτων», που κατά την «έρευνα ανεξάρτητου ερευνητή» εμπλέκονται σε τεκτονικές στοές και μυστικιστικές οργανώσεις, ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Πολλά έχω ακούσει και συνεχίζω να ακούω, ιδιαίτερα από την ώρα που υπήρξα ο μόνος μέχρι σήμερα Έλληνας πολιτικός σε θέση εξουσίας, που διαφώνησε ανοικτά με τα κελεύσματα της τρόικας και την υποταγή του πολιτικού συστήματος στους δανειστές, παραιτούμενος από την κυβέρνηση Σαμαρά
Μάλλον δεν περίμενα ποτέ όμως να ακούσω και… να μάθω ότι είμαι μασόνος (!!!), αφού ο βίος και η πολιτεία μου, από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι σήμερα, είναι ένα “ανοικτό βιβλίο”, γεμάτο μόνο με πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες υπέρ πατρίδος και θρησκείας, και πάρα πολλές φορές ενάντια στους μασόνους και τις μασονικές στοές.
Από τότε που μικρός μαθητής των κατηχητικών σχολείων του π. Γερβάσιου,  μοίραζα φυλλάδια ενάντια σε ξενόφερτες αιρέσεις και μυστικιστικές οργανώσεις, μέχρι σήμερα, που με όλη μου τη δύναμη, υποστηρίζω με όλη μου την ψυχή την μόνη λυτρωτική και δημοκρατική δύναμη της Ορθοδοξίας και της Ελληνορθόδοξης παράδοσης.
Στην Πάτρα, την πόλη που γεννήθηκα και ζω μέχρι σήμερα με την οικογένειά μου, όλοι γνωρίζουν ότι πολλές φορές, βρέθηκα μετωπικά αντιμέτωπος με αιρέσεις και οργανώσεις που αλλοιώνουν το περιεχόμενο της Ορθόδοξης Μαρτυρίας.
Όλοι θυμούνται μάλιστα, πως έφτασα να καταγγείλω δια των Μ.Μ.Ε., ακόμα και αυτόν τον αείμνηστο και αγαπητό μου  Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής ομάδας που συμμετείχα, όταν αυτός αποφάσισε να μιλήσει σε ξενοδοχείο των Πατρών, σε εκδήλωση «παραφυάδας της μασονικής στοάς». Και πλήρωσα ακριβά την επιλογή αυτής της μετωπικής μου σύγκρουσης με τέτοιες οργανώσεις.
Αρκετοί γνωρίζουν ότι κάποιοι ισχυροί ποτέ δεν μου συγχώρεσαν - όπως και τώρα- ότι επίμονα ζητώ να ψηφισθεί νόμος που να απαγορεύει στους Μασόνους να αναλαμβάνουν Υπουργεία και δημόσια αξιώματα, καθώς πιστεύω απόλυτα ότι «όσοι έχουν δώσει όρκο στην στοά, πάνω απ’ όλα και όλους θα βάζουν τα Τεκτονικά τους προτάγματα και συμφέροντα. Εν τοιαύτη περιπτώσει όμως, «ου ότι δύνανται δύσιν κυρίοις δουλεύειν».
Πολύ πρόσφατα, σε δήλωσή μου για άλλο θέμα, τόνισα: «Χίλιες φορές καταδικασμένοι (από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια) επειδή κρατάμε τον σταυρό στα χέρια!». Το επαναλαμβάνω. Και προσθέτω: «Χίλιες φορές καταδικασμένοι, λοιδωρημένοι και συκοφαντημένοι, επειδή θα κρατάμε ψηλά τον σταυρό, μαζί με την γαλανόλευκη!».

Υ.Γ.: Παρακαλώ θερμώς για την δημοσίευση της απάντησής μου, ως ομολογία πίστεως στο  Χριστό και στην Ελλάδας μας.
Ευχαριστώ.
Με τιμή
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Γ.Γ. Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας

5 σχόλια:

  1. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΔΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ-ΜΑΓΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AKΡΙΒΩΣ!!Κ ΕΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Κ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχω γράψει εξηγώντας σας ότι δεν επιθυμούμε να μεταφέρουμε μέσα από το ορθόδοξο ιστολόγιο "Αναβάσεις" καμιά απολύτως πολιτική θέση.
      Σας απαντώ σε αυτό που μας ρωτάτε, ότι δημοσιεύουμε την συγκεκριμένη θέση, για τον απλούστατο λόγο ότι απολογείται για την συγκεκριμένη κατηγορία συμμετοχής σε μασονικές στοές.

      Ανθρωπίνως το ίδιο θα κάναμε για τον οποιονδήποτε πολιτικό κατηγορείται και μας αποστέλλει την αποκήρυξη της συγκεκριμένης θέσης, το ἰδιο θα κάναμε και για εσάς ως πρόσωπο .
      Η διαφορά είναι ότι δεν δημοσιεύουμε πολιτικές θέσεις κομμάτων, αλλά απολογία κατηγορίας προσώπου.
      Σπύρος
      Από την Διαχείριση των Αναβάσεων

      Διαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος είναι αρχηγός κόμματος κ ως τέτοιος παρουσιάζεται.Ή δεν θα παρουσιαζετε κανέναν πολιτικό για κανέναν λόγο ή θα προβάλλετε κ άλλους.Αρκετή φίμωση έχουμε υποστεί από διάφορα χριστιανικα έντυπα όπως ο Ορθόδοξος Τύπος που έχει καταντήσει όργανο της "Κοινωνίας" στο πολιτικό του σκέλος.Ετοιμάζουμε εκδήλωση με τον π.Γεώργιο Μεταλληνό για τη Ρωμιοσύνη στις 8/1 κ δεν την ανεβασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το τι θα παρουσιάζουμε επιτρέψτε μας να έχουμε την δυνατότητα να το επιλέξουμε εμείς και μόνο εμείς.
      Το πρόβλημά μας θα ξεκινήσει όταν άλλοι το επιλέγουν.
      Ξέρετε πολύ καλά τι πιέσεις έχουμε από κόμματα, και όπως γράφετε δεν είμαστε Ο.Τ.
      Για την παρουσίαση με τον π. Μεταλληνό δεν θυμάμαι να έχω ενημερωθεί και αν έχουμε ενημερωθεί θα επιλέξαμε να το βάλουμε αργότερα αφού πρόκειται για γεγονός της 8ης Ιανουαρίου 2014.

      Λυπάμαι για την επιμονή σας αλλά όπως θα γνωρίζετε δημοσιεύσαμε την εκδήλωση για το Αφιέρωμα στα 1050 χρόνια του Αγίου Όρους, (http://anavaseis.blogspot.gr/2013/11/963-2013-1050.html) βάζοντας πηγή πολιτικό κόμμα, δηλαδή το κόμμα στο οποίο μετέχετε, και με αυτή την λογική κάποιο άλλο κόμμα θα διαμαρτύρεται γιατί δεν βάλαμε την δική του εκδήλωση, όπως μύρια έχουμε τραβήξει από πολιτικά κόμματα, και ειδικότερα χριστιανικά!

      Γι΄ αυτό θα μας επιτρέψετε να επιλέξουμε εμείς τι θα δημοσιεύουμε, και επίσης ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι προσωπικά με επεξηγήσεις σε παρόμοια θέματα, γιατί θεωρώ ότι η τετράχρονη και πλέον πορεία μας στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστική, σαφέστατη και αταλάντευτη.

      Καλή κατά Θεόν συνέχεια
      Καλά και ευλογημένα Άγια Χριστούγεννα
      Σπύρος
      Από την Διαχείριση των Αναβάσεων

      Διαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου