Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Καμπάνες με σιγαστήρα (για αρχή!)


Στις 31 Μαΐου είχαμε δημοσιεύσει άρθρο από τον Ορθόδοξο Τύπο (Δρομολογοῦν τὴν σίγησιν τῆς καμπάνας!) κατά το οποίο γίνοταν γνωστή η προσπάθεια σίγησης στις καμπάνες των Ναών.

Βεβαίως όλα ξεκίνησαν από τον ολετήρα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου (Ο πρωθυπουργός μας ενοχλείται με τις καμπάνες των Εκκλησιών μας και τις σταματά με την αστυνομία!)
Σήμερα γίνεται το εισαγωγικό πρώτο βήμα από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Δυστυχώς θα ακολουθήσουν και τα επόμενα όταν οι συνθήκες από την μια πλευρά και η χλιαρή και αμετανόητη πνευματική μας ζωή, το επιτρέψουν.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ δεν σφάλλουν γιατί ποτέ δεν προτείνουν τίποτα λογικό.
    Επειδή ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον θα μπορούσαν να προτείνουν στο έγγραφο ότι υπάρχουν και κινητά τηλέφωνα να μας καλούν οι Ιερείς στις λειτουργίες, έτσι δεν θα χρειάζεται να χτυπούν οι καμπάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου