Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βουλευτής από τη Μοζαμβίκη βαπτίστηκε χριστιανός στον Ι.Ναό Αγίων Αναργύρων Πειραιά


Βουλευτής από τη Μοζαμβίκη βαπτίστηκε χριστιανός στον Ι.Ναό Αγίων Αναργύρων Πειραιά
 
Μια Ελληνίδα βουλευτής από το Νιού Χαμσάϊρ των Η.Π.Α. κι ένας βουλευτής από την Ουγκάντα ήταν οι νονοί του βουλευτή Ζαχαρία Χοσέ από την Μοζαμβίκη που αποφάσισε να βαπτιστεί Χριστιανός… στον Πειραιά.
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Τα βουλευτικά βαπτίσια πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο της 20ης συνόδου της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας όπου συμμετείχαν βουλευτές από 26 Κοινοβούλια.

Ο Βουλευτής Ζαχαρία Χοσέ είχε κατηχηθεί στη χώρα του από τον Μητροπολίτη Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη. Αυτό όμως που ήθελε ήταν η βάπτιση του να γίνει στην Ελλάδα.
Η ευκαιρία δόθηκε με την συνέλευση της ΔΣΟ. Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Καραβά, όπου υπάρχει βαπτιστήριο για ενήλικες τελέσθηκε αγρυπνία η οποία κατέληξε σε βάπτιση. Καθήκοντα αναδόχων ανέλαβαν δυο Βουλευτές.
Η Ελληνίδα Ευσταθία Μπούρα από το Κοινοβούλιο του Νιου Χαμσάϊρ των Η.Π.Α. και ο Θεόδωρος Σεκικούμπο, Βουλευτής στην Ουγκάντα. Στον Βουλευτή από την Μοζαμβίκη, δόθηκαν δύο ονόματα Θεόδωρος - Ζαχαρίας
Πατήστε για περισσότερες φωτογραφίες


Πηγή  dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου