Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αεροψεκασμοί σήμερα στη Βούλα. Σε τι χρησιμεύουν; π. Αντώνιος Χρήστου


Π. Αντώνιος Χρήστου: «Μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα  γιατί συμβαίνουν αυτά:
Οι φωτογραφίες είναι σήμερα το πρωί 26/9/2013 στις 10.30 π.μ. από το κινητό μου τηλέφωνο στο Κοιμητήριο της Βούλας:

Κάποιοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις!!! »

Σχόλιο Αναβάσεων.  Εύλογα ο π. Αντώνιος Χρήστου αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας αφού κάθε λογικός άνθρωπος βλέπει με τα ίδια του τα μάτια, με την άδεια των κατοχικών κυβερνήσεων να γεμίζουν τους ελληνικούς ουρανούς με άγνωστες επικίνδυνες χημικές ουσίες.
Στην τελευταία ερώτηση του π. Αντωνίου, η απάντηση είναι ότι κανείς ποτέ δεν πρόκειται να απαντήσει.
Σαν ιστολόγιο καταφέραμε στις 28 Ιουνίου του 2011 να φέρουμε το θέμα στην βουλή μέσω του μοναδικού βουλευτού που δέχτηκε να συνεργαστεί, ( Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη με θέμα:«Αυξανόμενοι αεροψεκασμοί στον εθνικό εναέριο χώρο»
αλλά και (Ερώτηση στην Βουλή του βουλευτή Γ. Ανατολάκη που αφορά την μόλυνση του Αττικού ουρανού από σωματίδια αρσενικού!)
Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει κανείς, ούτε και πρόκειται να απαντήσει όπως συμβαίνει και σε άλλα ξένα Κοινοβούλια. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση σε επίδειξη ισχύος!

Πατήστε για περισσότερες φωτογραφίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου