Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εβραίοι βεβήλωσαν χριστιανικό νεκροταφείο στο Ισραήλ σπάζοντας πολλά μνημεία


Τέσσερις νεαροί Ισραηλινοί, από τους οποίους οι δύο είναι έποικοι από τη Δυτική Όχθη, συνελήφθησαν και κρατούνται από την ισραηλινή αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν βεβηλώσει --σπάζοντας πολλά μνήματα-- χριστιανικό νεκροταφείο στο όρος Σιών -στον τομέα της Παλαιάς Ιερουσαλήμ

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι όλοι ηλικίας μεταξύ 17 και 26 ετών, προκάλεσαν πριν να συλληφθούν σοβαρές ζημιές σε περίπου 15, συνολικώς, τάφους, όπως δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Μίκι Ρόζενφελντ. 
Διερευνώνται από εμάς, τώρα, δύο υποθέσεις, εξήγησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο ίδιος: πρώτον εάν το μίσος είναι το κίνητρο των τεσσάρων δραστών και, δεύτερον, εάν οι (εγκληματικές) πράξεις τους έχουν ένα εθνικιστικό περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σιωνισμός βρυγχάται. Βάνδαλοι στην Ιερουσαλήμ ξαναέγραψαν : «Θάνατος στον Χριστιανισμό!»

«Θάνατος στους Χριστιανούς»!! Βανδαλισμοί με στόχο τη μονή του Τιμίου Σταυρού και μεικτό σχολείο στην Ιερουσαλήμ

Σοκ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Εβραίοι καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους στη μονή Προδρόμου
 
Ἅγιος Ἱερομάρτυρας Φιλούμενος (†)1979. Νεομάρτυρες της Ορθοδοξίας στον 20ό και 21ο αιώνα. Χαραλάμπους Χ. Άνδραλη

2 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι ο τίτλος είναι λανθασμένος και προκαλεί εθνικό μίσος. Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι βρίσκονται στην αστυνομία σημαίνει πως η κίνησή τους αυτή δεν επικροτείται από το επίσημο Εβραϊκό κράτος. Ίσως ένας επιθετικός προσδιορισμός να διόρθωνε την κατάσταση, π.χ. Φανατικοί νεαροί Εβραίοι κλπ.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Θεόφιλε

      Κατ΄αρχήν την θέση σας για το πως εσείς αντιλαμβάνεσθε την έννοια "εθνικό μίσος" πρέπει να την αποστείλετε στον ant1 απ΄όπου αναδημοσιεύουμε την αποτρόπαια είδηση. Εμείς αντί για Ισραηλινοί βάλαμε Εβραίοι.
      Οι όποιοι επιθετικοί προσδιορισμοί, ή η ηλικία τους η οποία φτάνει μέχρι 26 χρονών, δεν αλλάζουν την εθνικότητα των βανδάλων.

      Πάντως μιας και μιλήσατε για εθνικό μίσος θα ήθελα να σχολιάσετε και τα κάτωθι

      Η ζωή και η σφαγή του Αγίου Φιλουμένου από Εβραίους, (http://anavaseis.blogspot.gr/2012/11/1979-20-21.html)
      Σοκ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Εβραίοι καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους στη μονή Προδρόμου (http://anavaseis.blogspot.gr/2011/12/blog-post_7749.html) καθώς επίσης και τις απόψεις του Μορντενχάϊ Ι. Φριτζή που ομολογεί και χαίρεται ότι δολοφόνησαν οι Εβραίοι τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. (http://anavaseis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6629.html)

      Με εκτίμηση
      Σπύρος
      Από την Διαχείριση των "Αναβάσεων"

      Διαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου