Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ρόδος : Αιτία διαζυγίων το Facebook


Πέτρα … του σκανδάλου έχει αποδειχθεί ότι είναι για πολλά παντρεμένα ζευγάρια η χρήση του facebook, αφού αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς λόγους … διαζυγίου!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από στοιχεία των αιτήσεων διάλυσης γάμων που έχουν κατατεθεί στην περιοχή μας τα τελευταία δύο χρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι στους δέκα γάμους που οδεύουν προς διάλυση, οφείλονται σε σχέση που έχει συνάψει ο ένας από τους δύο συντρόφους με άτομο που έχει γνωρίσει μέσω … facebook!



Το άξιο αναφοράς στις περιπτώσεις αυτές, είναι πως «οι εμπλεκόμενοι» δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στον ίδιο τόπο, γεγονός που όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία δεν αποτελεί πρόβλημα για την εξέλιξη της νέας αυτής σχέσης.

Γνωστοί δικηγόροι της περιοχής μας, μιλώντας στη «Ροδιακή» παραδέχονται ότι αρκετοί πελάτες τους έχουν χωρίσει εξαιτίας «τρίτου» προσώπου που μπλέχτηκε στο γάμο τους μέσω διαδικτύου! Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι τα περιστατικά αυτά έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρόνο, αποδεικνύοντας έτσι το καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει το διαδίκτυο στις σχέσεις των ανθρώπων.

Σημειώνεται πάντως πως σε χώρες του εξωτερικού όπου η χρήση του διαδικτύου είναι περισσότερο διαδεδομένη εδώ και αρκετά χρόνια, τέτοιου είδους φαινόμενα είναι σύνηθες, ενώ έχουν καταγραφεί εκατοντάδες σχέσεις που έχουν γίνει μέσω αυτού να έχουν τελικά καταλήξει σε κοινή συμβίωση!


Ελευθερία Πελλού - Ροδιακή

Διαβάστε περισσότερα πατώντας  Facebook
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου