Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Mουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας επί ώρες!


Σε ανοικτή πληγή εξελίσσεται η κατάσταση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι οποίοι κατέλαβαν και πάλι το κέντρο της Αθήνας, είτε με την πρόφαση προσευχής, είτε με την πορεία στο Σύνταγμα περίπου 2.000 εξ αυτών!
  Αρχικά κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν(!) και επί αρκετή ώρα κανείς Έλληνας πολίτης δεν μπορούσε να πλησιάσει την περιοχή ούτε βέβαια να περάσει από την πλατεία.
Σαν να μην έφτανε αυτό, εν συνεχεία ξεκίνησαν πορεία προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρωθεί ολόκληρο κέντρο της Αθήνας, αφού έκελισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία του Συντάγματος.

Φώναζαν διάφορα συνθήματα και μετά ανενόχλητοι διαλύθηκαν και έδωσαν υπόσχεση ότι θα κανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους!
Έτσι και υπό την προστασία 5 διμοιριών των ΜΑΤ η μουσουλμανική κοινότητα για άλλη μια φορά πραγματοποίησε μια ανοιχτή θρησκευτική συγκέντρωση υπό την ανοχή της ελληνικής πολιτείας η οποία εκτός της τουρκικής επιθετικής πολιτικής στο Αιγαίο, σε καθημερινή βάση, ανέχεται πλέον και στο εσωτερικό το μουσουλμανικό θρησκευτικό κίνημα.


Έτσι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα ανοχής, -που λίγο απέχει από το να μετατραπεί και σε οίκο- τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Την ίδια χρονική περίοδο που ο Γάλλος πρόεδρος έχει πάρει ανοιχτά θέση κατά της «επιδεικτικής προσευχής στους δρόμους» η ελληνική πολιτεία προχωρά μετά «πλήρους γνώσεως» σε αυτό που στην Ευρώπη έχουν διαγνώσει ως εν δυνάμει κίνδυνο.

Η παθητικότητα, η ανοχή, τα φοβικά σύνδρομα απέναντι στην οποιαδήποτε  αντίδραση, η έλλειψη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης,εκτός από την αναγόρευσή τους σε νέο Εθνικό Δογμα, τείνουν επιπλέον με τη δημιουργία φυγόκεντρων τάσεων να στείλουν την ελληνική κοινωνία στο περιθώριο και την νέα «κοινωνία» που διαμορφώνεται από την μετάλλαξη της ελληνικής στο επίκεντρο των εξελίξεων που σε λίγο καιρό  -εάν συνεχιστεί καθοδική αυτή πορεία- θα καθορίζουν.
Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν προσφέρει στους μουσουλμάνους ειδικό χώρο για την πραγματοποίηση της εορτής τους αλλά αυτοί προτίμησαν την επιδεικτική παρέλαση στους δρόμους της Αθήνας. 

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου