Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Θέλετε ακόμα να πάρετε την "κάρτα του πολίτη"; Δείτε τί μας περιμένει.....


Χάκερ ''έσπασε'' αρχεία προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων ελλήνων και εταιρειών κολοσσών 


- Με τη σύλληψη του αποκαλύφθηκε τεράστιο κύκλωμα ηλεκτρονικών μπράβων

- Στα ''χέρια'' τους οι αριθμοί των τραπεζικών λογαριασμών-πιστωτικών καρτών μας και τα ΑΦΜ

- Με την ομάδα του ''έσπασαν'' και αρχεία εταιρειών τηλεπικοινωνιών και αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα Σύμφωνα με την Ασφάλεια, ο άνθρωπος που συνέλαβαν μαζί με την ομάδα του, πριν από τρεις μήνες ''έσπασαν'' τα αρχεία εταιρείας φύλαξης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών αλλά και πολύ μεγάλων εταιρειών στη χώρα μας.

Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος ως ηλεκτρονικός νονός, εκβίαζε τον υπεύθυνο της εταιρείας φύλαξης ζητώντας του τεράστια χρηματικά ποσά και ''συνεργασία'' διαφορετικά θα διέρρεε τα στοιχεία.

Η υπόθεση είναι τόσο μεγάλη που οι υπεύθυνοι της εταιρείας φύλαξης κοστολόγησαν τα υποκλαπέντα αρχεία πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στο σπίτι του δράστη που οδηγείται στον Εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ σκληροί δίσκοι και usb.

http://www.elladanews.gr/article/605890-xaker-espase-arxeia-prosopikon-dedomenon-ekatommyrion-ellinon-kai-etaireion-kolosson.html

Αναμετάδοση από hristospanagia3.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου