Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Νέα διαβούλευση στην οποία πρέπει να μετέχουμε. Επιχειρείται ποινικοποίηση όσων ομιλούν περί «ρατσισμού» και «ξενοφοβίας», «ετερότητας». Φυλακίσεις από 6 μήνες έως και 3 χρόνια.


Η συγκεκριμένη κυβέρνηση του ΔΝΤ κάνει ακόμη ένα βήμα προς την ολοκλήρωση των σκοπών της.
Προσπαθεί να θεσπίσει νομικό πλαίσιο διαμέσου νομοσχεδίου κατά το οποίο θα ποινικοποιείται όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την συγκεκριμένη κυβέρνηση στα θέματα του «ρατσισμού» της «ξενοφοβίας» και ένα σωρό άλλων που θα προκύπτουν από αυτά, όπως της ετεροφυλίας -ομοφυλοφιλίας κ.λ.π


Με την έννοια σήμερα «ρατσισμός» νοείται η αδυναμία του σημερινού Έλληνα να εκφράσει την καταγωγή του, την πίστη του, τις αρχές του, τα ιδανικά του, τον τρόπο που δημιουργήται η οικογένεια, τον τρόπο που βλέπει η νεοεποχίτικη κοινωνία την γυναίκα, σαν αντικείμενο, και ένα ον, χωρίς δυνατότητα επιβίωσης αν η «πολυπολιτισμική κοινωνία» με τον φοβερό πολιτισμό που κουβαλάει σαν κληρονομιά,  αποφασίσει τον θάνατό της.

Για να το κάνουμε πιο κατανοητό, όποιος προσπαθήσει να προστατέψει την ζωή της γυναίκας που πρόκειται να δολοφονηθεί -όπως στην φωτογραφία- θα ονομάζεται «ρατσιστής και ξενόφοβος» και θα διώκεται πλέον και ποινικά με φυλακίσεις μέχρι και 3 χρόνια!!

Μέσα από ένα παρόμοιο νομοσχέδιο βέβαια κρύβεται κυρίως η φασιστική προσπάθεια φίμωσης, εκφοβισμού, και ποινικής καταδίωξης όσων ελεύθερων φωνών αρνούνται να υποταχτούν στο νεοεποχίτικο ισοπεδωτικό άρμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Βλέπουν δηλαδή να χάνεται το παιχνίδι της μονομερούς ενημέρωσης του ελληνικού λαού από τα μισθοφορικά ΜΜΕ και να στρέφεται ένα πολύ μεγάλο μέρος προς ανεξάρτητες πηγές ενημέρωσης όπως τα ιστολόγια ή μικρές εφημερίδες -περιοδικά κ.λ.π τα οποία δίνουν αγώνα παρουσιάζοντας κατστάσεις που σκοπίμως αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ του ΔΝΤ.


Δείτε επισήμως πως παρουσιάζεται για διαβούλευση στην οποία πρέπει να πάρουμε μέρος ΕΔΩ


πληροφορίες από hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου