Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Πλήρης απογοήτευση από τα εκκλησιαστικά πρακτορεία ειδήσεων.


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Νομίζω ότι και ο κ. Πολυγένης και ο κ. Παπαχρήστου πρέπει να συνειδητοποιούν το τεράστιο κενό στην ειδησεογραφία τους! Αν είναι ποτέ δυνατον! Πέρασαν σχεδόν 48 ώρες(*) από τα συνταρακτικά γεγονότα στο Κόσσοβο και η ενημέρωση που μας έχουν δώσει είναι από ανύπαρκτη έως ελάχιστη.

Δεν μπορώ να καταλάβω! Το Πατριαρχείο Σερβίας διαθέτει πλειάδα ελληνομαθών ιεραρχών και άλλων κληρικών και λαικών που ανήκουν και στην παράταξη του Πατριάρχη Ειρηναίου και στην παράταξη του Σεβασμιότατου πρώην Ράσκας κ. Αρτέμιου.

Δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε πηγές για να μάθουν τι ακριβώς συνέβηκε για να πληροφορήσουν το αναγνωστικό τους κοινό;

Παρακολουθώ τώρα μεσάνυχτα ώρα Νέας Υόρκης - δηλαδή ώρα Ελλάδος 7.00 το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2010 - και οι μόνες ειδήσεις που βλέπω αναρτημένες και στη “Ρομφαία” και στο "ΑΜΗΝ" αφορούν το κοσμοιστορικό γεγονός της κατάπτωσης της στέγης μιας υπό επισκευή εκκλησίας στην Κέρκυρα και το γεγονός σταθμό στην Ιστορία της Εκκλησίας της Ελλάδος της συμπλήρωσης έτους από την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού!!!

Ελεος!
Παρακαλώ το πιο πάνω σχόλιο να μη θεωρηθεί μομφή κατά των δύο εκκλησιαστικών πρακτορείων ειδήσεων αλλά έκφραση απογοήτευσης επειδή σ’ αυτά τα δύο πρακτορεία ανατρέχουμε όλοι για να μάθουμε τα εκκλησιαστικά νέα. 


* Το άρθρο γράφτηκε στις 20/11. Ποτέ δεν υπήρξε ενημέρωση.

1 σχόλιο:

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου