Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τα γερμανικά Lidl μετά την αργία του Δεκαπενταύγουστου καταργούν και την αργία της Κυριακής. Αντιδράστε. Δώστε επιτέλους το μήνυμα που χρειάζεται να πάρουν


Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά (και πιθανότατα ούτε η τελευταία), που ασχολούμαστε με τις θρησκευτικές, εργασιακές και πολιτιστικές -παραδοσιακές επιθέσεις εναντίον του ελληνισμού μιας γερμανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων (Lidl), όταν πριν μερικές μόνο ημέρες δημοσιεύσαμε την πρώτη εθνομηδενιστική επίθεση κατά του ελληνικού έθνους και των ορθόδοξων και ιστορικών παραδόσεών του, αλλά επίσης και κατά των επισήμων αργειών των εργαζομένων, όπως είναι η αργία του Δεκαπενταύγουστου. (βλ. Μην ψωνίζετε τον Δεκαπενταύγουστο από το Lidl.)

Σε δεύτερο στάδιο οι υπεύθυνοι της εν λόγω γερμανικής αλυσίδας, επιτίθενται στην κατωχυρωμένη αργία της Κυριακής. Είτε είναι κανείς ορθόδοξος χριστιανός είτε απλώς σέβεται τα κεκτημένα εργατικά διακαιώματα των εργαζομένων στα ασεβή Lidl, πρέπει να αντιδράσει  με όποιο τρόπο διαθέτει σε μια τέτοια ενέργεια καταπάτησης των ανθρωπίνων διακαιωμάτων των εργαζομένων και πολύ περισσότερο να διαμαρτυρηθεί για την αδυναμία τέλεσης των θρησκευτικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στα Lidl της Ελλάδος.

Όπως δηλαδή οι συγκεκριμένοι που υποδύονται την κυβέρνηση των Ελλήνων, μεριμνούν και κόπτονται για το που θα τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι διάφορες φατρίες των λαθραίων -εποίκων ισλαμιστών -μουσουλμάνων, και φροντίζει να τους ικανοποιήσει, πολύ δε περισσότερο θα έπρεπε να ικανοποιήσει τα εύλογα δικαιώματα Κυριακάτικου εκκλησιασμού των Ελλήνων τους οποίους υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Που είναι οι ξενοκίνητες εθνομηδενιστικές ΜΚΟ των Δημητράδων, οι οποίες στηρίζουν πολύ καλά τα συμφέροντα όλων των ξένων κέντρων, των λαθροεποίκων, των ομοφυλοφίλων, των κάθε λογής ανθελληνικών και αντορθόδοξων εισαγώμενων και κατασκευασμένων ψευδομειοψηφιών;

Που κρύφτηκαν οι μισθωμένοι «εργατοπατέρες», αφού πλήττονται εργατικά δικαιώματα τα οποία υποκρίνονται ότι υπηρετούν. Που είναι τα πολιτικά κόμματα εκείνα που υποτίθεται ότι κόπτονται για την «εργατική τάξη», και τα εργατικά δικαιώματα όταν μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να τα υπερασπίσουν όπως επίσης κωφεύουν και για την ολική καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων μέσω παγκοσμιοποιημένης ηλεκτρονικής φυλάκισης;

Αν επιτρέψουμε στις γερμανικές αλυσίδες ή σε οποιονδήποτε άλλον, πέρα από την οικονομικό βιασμό, να αλώσουν και την θρησκευτική, πολιτιστική, ιστορική, και εργατική μας περιουσία, δεν θα έχουμε κανένα δικαίωμα να κατηγορούμε κυβερνήσεις, υπουργούς, κυβερνητικές πολιτικές κ.λ.π.

Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. 
1)Με ενημέρωση σε όλους τους γνωστούς μας για την προσπάθεια των γερμανικών αλυσίδων εναντίον του ελληνισμού.

2)Να μην ψωνίζουμε Κυριακή, αλλά θα λέγαμε να μην ψωνίζουμε «ουδόλως», μέχρι να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του προβλήματος.

3)Να διαμαρτυρηθούμε εντόνως έξω από τις συγκεκριμένες αλυσίδες, όπως μπορούμε, καθώς επίσης και σε πολιτικούς φορείς, και την Ιερά Σύνοδο.

4)Όσοι έχουν την δυνατότητα ας χρησιμοποιήσουν όσα ένδικα μέσα υπάρχουν προς τον σκοπό αυτό.

5)Δεν είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα δημιουργήσει τετελεσμένο και για τις υπόλοιπες πολυεθνικές αλυσίδες,  να ασχολούνται μόνο μερικοί συντάκτες και όχι η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος, και οι ιεράρχες.

Εμείς από την πλευρά μας θα ευαισθητοποιήσουμε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορέσουμε καθώς επίσης θα ζητήσουμε και την ένδικη ή ποινική διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα από όλους εκείνους τους παράγοντες, υπεύθυνα πρόσωπα ή οργανισμούς που μπορούν να αντιδράσουν, όπως για παράδειγμα η ορθόδοξη ΜΚΟ «Εστία Πατερικών Μελετών».

Συντάχτηκε από την διαχείριση των Αναβάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου