Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...


Ο άρχοντας της «εύφορης» Silicon Valley και ηγετική μορφή της τεχνολογίας τα τελευταία 35 έτη, (Steve Jobs - Apple) εμφανίσθηκε υποβασταζόμενος και αδύναμος έξω από την οικία του στην Καλιφόρνια.
Η σοκαριστική του εικόνα και μόνο μιλάει από μόνη της και κάνει όλους όσοι την είδαν να μιλούν για το … πιθανό τέλος του Steve Jobs, αυτή τη φορά όχι, από την Apple αλλά από τη ζωή.
Ο 56χρονος ιδρυτής της Apple έδειχνε σκελετωμένος, ακόμα και σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζε μόλις 2 μήνες πριν.
Η πάλη του με τον καρκίνο κλείνει ήδη 8 χρόνια και, σύμφωνα με την Daily Mail, άνθρωποι του περιβάλλοντός του φοβούνται ότι, ίσως ο Jobs να διανύει την περίοδο λίγο πριν το τέλος της άνισης μάχης.
Στην επιστολή παραίτησής του δεν έκανε άμεση αναφορά στο πρόβλημα υγείας του παρά μόνο τόνιζε ότι πάντα έλεγε πως αν ποτέ αισθανθεί αδύναμος να κάνει τη δουλειά του, θα παραιτηθεί και ότι, δυστυχώς, αυτή η ώρα έφθασε.




Πηγή techit.gr
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου