Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Κατήργησε προσευχή και εθνικό ύμνο ο άθεος Καμίνης


Η σειρά των ανθελληνικών και αντίχριστων επιλογών του Καμίνη δεν έχει τέλος.
Είναι ο υπεύθυνος για την κατάργηση της εξομολογήσεως στα σχολεία, 
Το 2008 προσπάθησε με κάθε τρόπο να απαλλάσσονται από το μάθημα των θρησκευτικών και οι ορθόδοξοι μαθητές,  το Πάσχα απαγόρευσε στους δημοτικούς υπαλλήλους να εύχονται «Χριστός Ανέστη», και αποκαθήλωσε τις Ακολουθίες της Μεγάλες Εβδομάδος.
Τώρα έρχεται με νέα ανθελληνική και αντίχριστη επίθεση, να «εξαφανίσει» την πρωινή προσευχή και τον εθνικό ύμνο, και να σταματήσει την έπαρση της ελληνικής σημαίας.

Μπράβο του. Πολύ καλά εκπροσωπεί τα συμφέροντα των αφεντικών του και της παγκόσμιας τάξης. Το θέμα είναι εμείς τι κάναμε για να μην μπορέσουν άνθρωποι με ξένα συμφέροντα, να πληγώνουν το σώμα και την ψυχή της πατρίδος μας;
Δεν τον εκλέξαμε εμείς; Δεν τον έκανε δήμαρχο η αδιαφορία μας να προσέλθουμε στις εκλογικές κάλπες όταν σε μερικές περιοχές έφτανε η αποχή το 60%;
Αν στις επόμενες εκλογές από την αδιαφορία μας βγάλουν ισλαμιστές στους δήμους, ποιός θα έχει τη ευθύνη;  Ας μην κρυβόμαστε. Μόνο εμείς.

Η είδηση από τα Επίκαιρα 20/8/11 και αναμετάδοση από το ιστολόγιο Θρησκευτικά

Έκοψε προσευχή και εθνικό ύμνο!


Νέα ήθη, κατ' αντιστοιχία των δικών του, επέβαλε φέτος στις παιδικές κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη ο δήμαρχοςΑθηναίων Γιώργος Καμίνης. Οπως καταγγέλλουν στη «δημοκρατία» εξοργισμένοι γονείς αλλά και εργαζόμενοι στις κατασκηνώσεις, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων η διοίκηση κατέστησε σαφές ότι η πρωινή προσευχή περνά οριστικά στο παρελθόν. Ηδη από την πρώτη περίοδο, που φιλοξενήθηκε στις κατασκηνώσεις στα μέσα Ιουνίου, η πρωινή προσευχή έπαψε να τελείται, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των γονιών αλλά και των ίδιων των παιδιών που φιλοξενούνταν εκεί.
Τι κι αν η καθημερινή προσευχή αποτελεί απαράβατο κανόνα από το 1952 που λειτουργούν οι κατασκηνώσεις, φέτος ο δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, καταργώντας την...

Ακολούθως καταργήθηκε και η έπαρση της ελληνικής σημαίας, η οποία συμπλήρωνε το τελετουργικό με την καθημερινή ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Επειτα από τις διαμαρτυρίες γονέων και υπαλλήλων, η διοίκηση του δήμου και της κατασκήνωσης ανέθεσαν σε μία υπάλληλο να πραγματοποιεί μόνη την έπαρση, ενώ, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, συνεχίζεται με τους τύπους η καθημερινή υποστολή της σημαίας. Η υπεύθυνη αντιδήμαρχος Καλλιόπη Γιαννοπούλου, πάντως, την οποία αναζητήσαμε τηλεφωνικώς, απέφυγε να δώσει απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα, επικαλούμενη μέσω των συνεργατών φόρτο εργασίας...

Η κατάργηση της προσευχής στις κατασκηνώσεις έρχεται ως φυσική συνέχεια μιας ακολουθίας γεγονότων, τα οποία μαρτυρούν την προσωπική στάση του πρώτου δημάρχου στην ιστορία της Αθήνας, που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο κατά την ανάληψη των καθηκόντων του. Αλλωστε, ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά σε συνεντεύξεις του ότι είναι «άθεος». Χαρακτηριστική προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η απόφασή του να κόψει την μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό 9,84, καθώς και να επιβάλει στους ραδιοφωνικούς παράγωγους γενική απαγόρευση του «Χριστός Ανέστη» και την αντικατάστασή του από ένα απλό «χρόνια πολλά».

Εν τω μεταξύ, οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη για την κατάληψη της κατασκήνωσης από στελέχη της δημοτικής αρχής, αρχής γενομένης από τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και δημοτικοί σύμβουλοι «παρέλασαν» από τις κατασκηνώσεις για δωρεάν στιγμές χαλάρωσης, αφού σιτίζονταν δωρεάν, κάνοντας τις διακοπές τους με τα χρήματα του αθηναϊκού λαού, σε μια περίοδο σκληρών περικοπών για τους πολίτες.

Προκειμένου δε να απολαμβάνουν καλύτερα τις διακοπές τους, φρόντισαν να μειώσουν σχεδόν στο ένα τρίτο τον αριθμό των φιλοξενούμενων παιδιών. Σύμφωνα με υπαλλήλους που επί πολλά χρόνια υπηρετούν στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα, πέρυσι, στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, η κατασκήνωση φιλοξενούσε 600 έως 800 παιδιά, ενώ φέτος ο αριθμός τους περιορίστηκε στα 200 με 220 παιδιά.

Επιπροσθέτως, ο δήμαρχος Αθηναίων απέκτησε ακριβές συνήθειες. Η μία από τις πισίνες, η οποία χρησιμοποιούνταν τα προηγούμενα χρόνια από τα παιδιά για να παίζουν πόλο και να αθλούνται, τώρα πλέον χρησιμοποιείται μόνον από τον δήμαρχο και την οικογένειά του, γεγονός που έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους εργαζομένους και τους γονείς. Οι δεύτεροι, άλλωστε, έχουν εκφράσει έντονο προβληματισμό για τη διατροφή των παιδιών, αφού, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, καταργήθηκε το διαιτολόγιο που εφαρμοζόταν επί χρόνια και τώρα το μενού περιλαμβάνει κυρίως ζυμαρικά.

Aντιθέτως, στα καταλύματα των στελεχών του δήμου και των συνεργατών τους τραπεζοκόμες σερβίρουν καθημερινά πλούσια εδέσματα, ξεχωριστά βεβαίως από εκείνα που καταναλώνουν τα παιδιά του αθηναϊκού λαού. Τις ημέρες αυτές, πάντως, ο κ. Καμίνης χαλαρώνει παραθερίζοντας στο παραθαλάσσιο χωριό Κυπαρίσσι (στους Μολάους της Σπάρτης), το οποίο αποτελεί και αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό του Σάκη Ρουβά.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή εκπλήττεσθε με τη συμπεριφορά του κ. Καμίνη;

    Αυτό είναι το λιγότερο που περιμένω από τον κ. Δήμαρχο.

    The worst is yet to come!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας εκπλήσσει το ανθελληνικό, αποδομητικό και αντίχριστο έργο του Καμίνη. Αυτό ακριβώς εξηγούμε στον πρόλογο, ότι είμαστε υπεύθυνοι για τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε κυβέρνηση και δήμους τους οποίους εμείς εκλέψαμε αν και ξέραμε τι πρεσβεύουν.

    Αν κάποιος αντιτείνει ότι «δεν γνωρίζαμε και δεν πιστεύαμε...», να θυμήσουμε τον δήμαρχο Θεσ/νίκης Μπουτάρη, ο οποίος είχε προεκλογικά δηλώσει τα πάντα, ότι «θα κάνει τζαμί, αποτεφρωτήριο, θα εορτάζει το ολοκαύτωμα, θα συμπαρασταθεί ενεργά στους ομοφυλόφιλους, θα φέρει χιλιάδες τούρκους, θα κάνει μνημείο στον σφαγέα Κεμάλ, θα ονομάσει οδούς με το όνομα «Κεμάλ Ατατούρκ».
    Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συμπληρώσω και άλλα, αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι αυτός ο άνθρωπος (Μπουτάρης), καταδεχόμαστε χωρίς να αντιδράσουμε, είτε εμείς είτε το Άγιο Όρος, να φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο:«προέδρος της Αγιορείτικης Εστίας»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο είναι πράγματι εκπληκτικό και απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιο κάθαρμα.....αυτός είναι ο...αριστερος δήμαρχος..που μάχεται για τα..δικαιώματα και τις ελευθερίες....των άλλων.Ο λαός λέι κάτι πολύ σοφό...να φοβάσαι δεξιό εργάτη και αριστερό εργοδότη... πχ..ΚΑΜΙΝΗΣ...Αυτοί είναι οι αριστεροί...αφού δεν βρέθηκε κανένας να του βουλώσει ..δημοκρατικά το στόμα το κάθαρμα αυτό θα συνεχίσει.....ΑΙΣΧΟΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΜΙΝΗ ..ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοιο κάθαρμα.....αυτός είναι ο...αριστερος δήμαρχος..που μάχεται για τα..δικαιώματα και τις ελευθερίες....των άλλων.Ο λαός λέι κάτι πολύ σοφό...να φοβάσαι δεξιό εργάτη και αριστερό εργοδότη... πχ..ΚΑΜΙΝΗΣ...Αυτοί είναι οι αριστεροί...αφού δεν βρέθηκε κανένας να του βουλώσει ..δημοκρατικά το στόμα το κάθαρμα αυτό θα συνεχίσει.....ΑΙΣΧΟΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΜΙΝΗ ..ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου