Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Παράκληση για ανεύρεση αιμοπεταλίων για ένα αγοράκι μόλις λίγων μηνών.


Ένα μικρό αγόρι που βρίσκεται στο Παίδων στην ογκολογική κλινική Μαριάννα Βαρδινογιάννη, έχει διαγνωσθεί, με όγκο στην σπονδυλική στήλη (σπάνια περίπτωση) και χρειάζεται συνεχώς αιμοπετάλια.
Θα παρακαλεσουμε όποιους η αγάπη τους τους ωθήσει να προσφέρουν αίμα.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπορεί όποιος θελει να πάει στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής του και να δηλώσει οτι θελει να δωσει αιμοπεταλια για τον Νάκο άρρεν του Βασιλείου  που βρίσκεται στο ΚΕΘ
(Τον μικρό τον έχουν αεροβαφτίσει και έτσι δε φαίνεται στο μητρώο το όνομά του. Ονομάζεται Παναγιώτης, το αφιερώσανε οι γονείς στην Παναγία μόλις μάθανε για την ασθένειά του).

Θα του πάρουν δείγμα για να δουν την ποιότητα των αιμοπεταλίων του και στη συνέχεια αν όλα είναι καλά θα τον καλέσουν για να δώσει πλέον τα πολύτιμα για την ζωή του μικρού Παναγιώτη αιμοπετάλια δίνοντας λίγο αίμα.

Η οικογένεια του είναι ήδη  μείον τέσσερις φιάλες οπότε καταλαβαίνετε ότι κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.
Ευχαριστούμε την Λαμπρινή για την ενημέρωση και ευχόμαστε η Μεγαλόχαρη να φωτίσει τις καρδιές μας για να βοηθήσουμε τον μικρό Παναγιώτη. 

Τα ακριβή στοιχεία είναι:

ΝΑΚΟΣ ΑΡΡΕΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΛΙΝΙΚΗ Κ.Ε.Θ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ 'ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ'
Αναβάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου