Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη στο Αγρίνιο (3/7/11- βίντεο)


Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον πολιτών της περιοχής στην εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο. Παρόντος του Μητροπολίτη, αιχμές κατά των χειρισμών της ηγεσίας της Εκκλησίας.


Ομιλητές στην εκδήλωση, που είχε την υποστήριξη της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ήταν ο  πανοσιολογιότατος Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου π. Αθανάσιος και  ο  εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ.(Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης), οικονομολόγος Ευστάθιος Αδαμόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, σημαντικός αριθμός ιερέων αλλά και πλήθος κόσμου, όλως των ηλικιών που κατέκλυσε τους χώρους στο Παπαστράτειο Μέγαρο, ακόμη και έξω από αυτό.


Ειδικότερα, ο π. Αθανάσιος, έκανε λόγο για «ηλεκτρονική χειραγώγηση και παρακολούθηση των πολιτών» σημειώνοντας πως αυτή η Κάρτα, αποτελεί τεχνική ανάγκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σημείωσε ακόμη πως σε πολλές χώρες όπου επιχειρήθηκε αυτό, υπήρξε αντίδραση και τελικά αποτυχία και δυσκολίες, φέροντας ως παράδειγμα αυτό της Βρετανικής κυβέρνησης όπου η Κάρτα του Πολίτη, αποσύρθηκε τελικά.

Στα αξιοσημείωτα της ομιλίας η σαφής αιχμή κατά της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, από τον π. Αθανάσιο που είπε πως εμφανίζεται στο ζήτημα αδύναμη , χωρίς να ορθώνει τον λόγο της, σε αντίθεση με τον λαό.

Από την πλευρά του ο οικονομολόγος κ. Αδαμόπουλος, εστίασε, μέσα και από βιντεοπροβολές, στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Κάρτας του Πολίτη.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση:






Εάν επιθυμείτε να υπογράψετε το σχετικό έγγραφο πατήστε εδώ


Πηγή agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου