Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πόσο μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί μας; Καρατζαφέρης κόβει πρωτοχρονιάτικη πίττα στον Αλλάχ !! (βίντεο)


Γιώργος Καρατζαφέρης. Πρόεδρος ενός πολιτικού κόμματος που ονομάζεται Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το συνθετικό "Ορθόδοξος" με κοπή πίττας και στον Αλλάχ μόνο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει!

Το παρακάτω βίντεο από το «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη που μεταδόθηκε από τον "Αντέννα" τον Ιανουάριο του 2009. Δείχνει τον πρόεδρο του Λάος Γιώργο Καραγκιοζοφέρη να κόβει την πίττα της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, αρχές Ιανουαρίου 2009.
Πρόεδρος της Ένωσης είναι ο Αιγύπτιος Ναΐμ Ελγαντούρ, παντρεμένος με την εξισλαμισμένη Ελληνίδα Άννα Στάμου.
Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας πρωτοστάτησε και στην προ ημερών προσευχή 5.000 μουσουλμάνων στην Πλατεία Κοτζιά. Κι όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Καρατζαφέρης έκανε την απίστευτη επιπολαιότητα να κόψει ένα κομμάτι της πίττας για τον Αλλάχ!!!







Να θυμήσουμε στους αναγνώστες μας για να μην ξεχνάμε ότι παραμονή των εκλογών του 2009 στην τηλεμαχία «debate» μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων ο Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε την θέση του απέναντι στην Εκκλησία, στην εκκλησιαστική περιουσία, στο πως βλέπει την σχέση οικονομικής δυνατότητας της Εκκλησίας.

Απάντησε ώς εξής: «Η Εκκλησία πρέπει να αρκεστεί στα του Ναού, δεν πρέπει να έχει καμιά οικονομική δυνατότητα, γι΄αυτό πρέπει η εκκλησιατική περιουσία να αποδωθεί στο Κράτος. (δηλαδή στον Παπανδρέου), και δια του κράτους εκεί όπου πρέπει. (Δηλαδή στις μη κυβερνητικές οργανώσεις, σε Τζαμιά και Τεμένη, σε επιδόματα λαθρομεταναστών, σε επιδόματα βουλευτών, δικαστικών, κ.λ.π).
Στην συνέχεια εξίσωσε την Εκκλησία και την εκκλησιαστική περιουσία με τα μεγάλα οικονομικά μονοπώλια :Τράπεζες και άλλα οικονομικά τραστ!!

Επειδή φαίνονται τραβηγμένα ακούστε τα (ζητούμε μόνο κατανόηση γιατί το βίντεο δεν είναι δική μας κατασκευής και έχει αναγκαστικά σχόλια):





Τελειώνοντας να πούμε ότι μπορεί να δόθηκε "άφεση" από τους μοναχούς της Μονής Βατοπεδίου στον Καρατζαφέρη, αλλά ήταν ο μοναδικός πολιτικός που πρότεινε την άδικη όπως φάνηκε σήμερα φυλάκιση των μοναχών και του ηγουμένου της Μονής, και ο μόνος που αποκαλούσε την Μονή Βατοπαιδίου  ..."Βαλτοπέδι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου