Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ θα γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το Ραμαζάνι


Σε χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών θα γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι της Αθήνας, το ραμαζάνι.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, αποφασίσθηκε οι δύο στεγασμένοι χώροι στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ να παραχωρηθούν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από  σύσκεψη των γενικών γραμματέων Κοινωνικής Συνοχής και Πληθυσμού, Ανδρέα Τάκη, γενικό γραμματέα  Θρησκευμάτων, Γιώργου Καλαντζή, γενικό γραμματέα  Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρη Τασούλα και γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξή.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις, ή σωματεία, που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ τις αιτήσεις τους έως τις 17 Αυγούστου 2011.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου