Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Γερ. Γαβριήλ απο την Καψάλα για την άνευ όρων παράδοσή μας στον Αντίχριστο.


Τα παρακάτω μας έστειλε ο Γερ. Γραβιήλ από την Καψάλα του Αγίου Όρους.

« Μία ολοζώντανη, σύγχρονη μαρτυρία, ότι δια να ανοίξης ένα λογαριασμό σε κάποια Τράπεζα του Ελληνικού Κράτους πρέπει να υπογράψης εκ των προτέρων ότι αποδέχομαι με την ελευθέραν θέλησή μου και αβίαστα την ένταξή μου εις το ηλεκτρονικόν φακέλλωμα της σύγχρονου εποχής. 

Δηλαδή: Αποτάσσομαι τον Χριστόν και συντάσσομαι εις τον Αντίχριστον και τη πομπή αυτού».
Αρνούμαι το βάπτισμα μου και παίρνω τον προδρομικόν αρραβώνα του σφραγίσματος της Αποκαλύψεως, 13,16-18, και παραδίδομαι εις τον Αντίχριστον ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.
Εν Χριστώ Αδελφοί μου ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ,

Ιερομόναχος Γαβριήλ (Μάινας) Αγιορείτης.»


Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση.
Το κείμενο της αλήθειας.
«Συμφωνώ ρητά στην ένταξη και διακίνηση με ηλεκτρονικά αρχεία των προσωπικών μου στοιχείων, κατά την έννοια του ν. 2472\97, τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας προς το σκοπό της σωστής εξυπηρέτησης και συναλλακτικής σχέσης προς την Τράπεζα, τον Φορέα συνταξιοδότησης μου και τις οποίες συνδεδεμένες προς αυτούς επιχειρήσεις ως ν.2190\20, που μπορεί να είναι αποδέκτες των δεδομένων.»
Ενημέρωση από pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου