Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Μητρόπολη Ζακύνθου καταδεικνύει τον «δούρειο ίππο» προτεσταντικών κατασκηνώσεων παιδιών στη Λιθακιά Ζακύνθου


Ανακοίνωση μητρόπολης Ζακύνθου.

Από το Γραφείο επί των Αιρέσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου εφιστάται η προσοχή των Ζακυνθινών επί των δράσεων μιας προστεσταντικής παραφυάδας, η οποία ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια στο νησί μας και ιδίως στην περιοχή τού τέως Δήμου Λαγανά. 

Εσχάτως, στο πλαίσιο των προσηλυτιστικών ενεργειών της, στο χωριό Λιθακιά λειτουργεί Κατασκήνωση, όπου φιλοξενούνται αγόρια και κορίτσια από ανύποπτες ορθόδοξες οικογένειες του νησιού μας. 

Η τοπική Εκκλησία της Ζακύνθου επισημαίνει τον μέγιστο κίνδυνο από την οποιαδήποτε συνάφεια με τον «δούρειο ίππο» αυτής και όλων των άλλων παρεμφερών καταστροφικών λατρειών, οι οποίες αποπειρώνται άλωση του ορθόδοξου πιστεύματος του λαού μας.

Σε κάθε περίπτωση, τα πιστά μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας ας έχουν κατά νου το «Στώμεν καλώς» της Θείας Λειτουργίας!Ενημέρωση από Άλοψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου