Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Όργιο αεροψεκασμών χτές, Πέμπτη 14 Απριλίου στο Λεκανοπέδιο.


Τα σύννεφα αυτά ΔΕΝ είναι σύννεφα!!
Χτές Πέμπτη 14 Απριλίου προς το μεσημέρι λίγη ώρα μετά την ελάττωση και εν συνεχεία παύση των ανἐμων που επικρατούσαν, ξεκίνησε πάνω από τον ταλαίπωρο Αττικό ουρανό ένα νέο δράμα αεροψεκασμών.
Ο ουρανός λόγω ανέμων ήταν καθαρός, και ξαφνικά εμφανίστηκαν τουλάχιστον 4 με 5 αεροπλάνα, από τα "συνηθισμένα" πλέον που χρησιμοποιούν στους αεροψεκασμούς.

Διέγραφαν παράλληλες τροχιές μοιράζοντας τον Αττικό ουρανό σε 5-6 κομμάτια, με αποτέλεσμα δύο ώρες μετά, οι στενές ουρές  να απλωθούν σιγά-σιγά και να δημιουργήσουν στον καταγάλανο ουρανό, ψεύτικα σύννεφα τα οποία τον κάλυψαν ολόκληρο!!

Οι φωτογραφίες ωχριούν μπροστά σ΄αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Τα σύννεφα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ψεύτικα - χημικά!!



Θα θέλαμε να ξέρουμε: Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει στην Βουλή γιατί συμβαίνουν αυτά;
Ούτε βουλευτές;  ούτε οι μεγάλοι μας ακαδημαϊκοί; οι επιστήμονες; τόσοι λόγιοι, καλλιτέχνες, τόσος καλός και ευτυχισμένος κόσμος, ακόμα και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας.
Δεν  ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνουν στα παιδιά τους; στα παιδιά μας;
Ποιοι τα κάνουν και με ποια εξουσία; τι περιέχουν οι ψεκασμοί; από ποιόν πήραν άδεια και σε ποιόν δίνουν αναφορά; τι επιπτώσεις θα έχει στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας;
Μήπως γι΄αυτό είμαστε συνέχεια με πονοκεφάλους, δεν θυμόμαστε τίποτα, και δεν αντιδρούμε πλέον σε τίποτα;

Γιατί δεν κάνουμε κάτι και περιμένουμε μοιρολατρικά την τύχη μας; Περιμένουμε να ζήσουμε την ζωή που μας επιφυλάσσουν κάποιοι άλλοι να ζήσουμε; Ως πότε θα το επιτρέπουμε;

Με αφορμή τις δικές μας φωτογραφίες μας ενημέρωσαν για παρόμοια ανάρτηση από φιλικό ιστολόγιο την οποία και παραθέτουμε, επειδή έχει πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με το οποίο κάνοντας ζουμ φαίνονται με λεπτομέρεια τα αεροπλάνα που προγραμματισμένα ψεκάζουν.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση


Το αποτέλεσμα είναι να απλωθούν και να δημιουργήσουν τα ψεύτικα χημικά σύννεφα που βλέπετε παρακάτω!!


________________________________________________________________________

Από το ιστολόγιο norfid.wordpress.com  αναδημοσιέυουμε τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο.

Πέμπτη 14.04.2011. Από τό μεσημέρι δεκάδες αεροσκάφη ψέκαζαν ασταμάτητα μέ Chemtrails, τό λεκανοπέδιο Αττικής. Έκρυψαν άλλη μιά φορά τόν ήλιο. !!!




* Ευχαριστούμε τόν φίλο μας Β. για τήν λήψη καί παραχώρηση τού βίντεο.

Πέμπτη 14.04.2011

Γιά μία ακόμη μέρα γίναμε μάρτυρες μιάς άσταμάτητης "καταιγίδας'' αεροψεκασμών (Chemtrails).  Από τό μεσημέρι δεκάδες αεροσκάφη άρχισαν πτήσεις πάνω ‘από τό Λεκανοπέδιο τής Αττικής, μέ αποτέλεσμα τήν δημιουργία απίστευτων σχηματισμών από "ψευδοσύννεφα".

Ίσως ήταν η χειρότερη μέρα πού έχει παρατηρηθεί ποτέ.!!!

Θύμιζε κάπως τήν Πέμπτη (ίδια μέρα) 20.01.2011, αλλά τά φαινόμενα ήταν πολύ πιό έντονης μορφής. Δείτε καί τά παλαιότερα άρθρα μας :

Πέμπτη 20.01.2011. Άπό τό πρωί ψεκάζουν τήν Άττική ‘ακατάπαυστα μέ Chemtrails. Έκρυψαν τόν ήλιο!!!
Πέμπτη 20/01/2011 – Ασταμάτητοι μαζικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) στο λεκανοπέδιο Αττικής!

Τά αεροσκάφη σχημάτιζαν συνεχόμενα παράλληλες ή διασταυρούμενες γραμμές στόν ουρανό, μέ τεράστια έκ τών υστέρων εξάπλωση τους καί δημιουργία απίστευτων μορφών "συννέφων".
Σέ πολλές από αυτές ήταν φανερή η διασπορά καί πρός τά κάτω. Επίσης είχαμε καί τό φαινόμενο πτήσεων μέ τεράστιες άλλαγές στήν γωνία τους. Έτσι φτάσαμε στό ηλιοβασίλεμα μέ μιά απίστευτα θολή ατμόσφαιρα καί μέ χρώματα καί σχήματα "σύννεφων'', πού θύμιζαν έντονα ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δείτε ένδεικτικά τίς παρακάτω φωτογραφίες:


* Ευχαριστούμε τόν φίλο μας Β. γία τήν λήψη φωτογραφιών καί βίντεο.
(Τό άρθρο θά συμπληρωθεί σύντομα, με περισσότερες φωτογραφίες καί βίντεο)

Οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται. Πέμπτη 20/1 Λεκανοπέδιο

Ἀεροψεκασμοί (chemtrails): Ἕνα ἀπερίγραπτο ἔγκλημα ἐνάντια στήν ἀνθρωπότητα.

Ἀεροψεκασμοί - ἀποδείξεις.

Chemtrails (Χημικοί Αεροψεκασμοί) - Επιπτώσεις στο περιβάλλον και στον άνθρωπο : Η α ποκαλυπτικώτατη έρευνητική εργασία της σπουδάστριας Δήμητρας Λιατήρη

Όλη η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς

Η τριπλή ενέργεια των αεροψεκασμών (Chemtrails) - Η παγκοσμιοποίηση, η κερδοσκοπία και η χειραγώγηση του αθρώπου κρύβονται πίσω από αυτούς

Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail). VIDEO απόδειξη...Μας ψεκάζουν σα κατσαρίδες

1 σχόλιο:

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου