Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας επισκέφθηκε τους Ασθενείς στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.Την δεύτερη μέρα του Πάσχα, ημέρα μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καβουρίου στη Βουλιαγμένη. 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας,  ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου, τον π. Αντώνιο Χρήστου Εφημέριο της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και με μια ομάδα  περίπου 30 εθελοντών, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.


Από τις 5.00 μ.μ. και για σχεδόν 4,5 ώρες ο Ποιμενάρχης επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Ιδρύματος, μοιράζοντας πασχαλινά αυγά, εικονάκια  της Αναστάσεως, δέματα με ευλογίες, σε όλους τους ασθενείς, το ιατρικο, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Καθώς οι εθελοντές έψελναν αναστάσιμους ύμνους και πασχαλινά χριστιανικά τραγούδια, ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε το Χριστός Ανέστη με όλους, μοιράζοντας την ευλογία του και τις ευχές του για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς και στους οικείους τους, στο δε προσωπικό για καλή δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους.
π. Αντώνιος Χρήστου Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου