Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πάσχα Ντροπής για τους Έλληνες προσκυνητές στα Ιεροσόλυμα..! Στην "σκιά" της δήθεν ελληνοισραηλινης συμμαχίας, εκαντοντάδες Έλληνες έξω από τα τείχη των Ιεροσολύμων! Αδιάφορο το ΥΠ.ΕΞ;


Εκατοντάδες Έλληνες προσκυνητές που επισκέφθηκαν τα Ιεροσόλυμα, δεν κατάφεραν να μπουν στο ναό της Αναστάσεως για να βιώσουν το μοναδικό θαύμα του Αγίου Φωτός. Ισραηλινοί αστυνομικοί τούς κρατούν μακριά από τον Πανάγιο Τάφο. 

Αναρωτιόμαστε: «Αν για λόγους ασφαλείας απαγορευτεί η πρόσβαση σε κάθε εβραίο εκτός από καμιά 50αριά στην συναγωγή της οδού Μελιδώνη στην Αθήνα κατά την εορτή του Γιόμ Κιππούρ ή του Πέσσαχ από την Ελληνική αστυνομία, από πόσα κύματα παγκόσμιας καμπάνιας δυσφήμισης θα περνούσε η Ελλάδα;»


Είτε εσείς ή εμείς, ΔΕΝ βρισκόταν στα Ιεροσόλυμα..! Εσείς ή εμείς λέμε ψέμματα στον λαό…Οι φωτογραφίες όμως δεν ψεύδονται. Οι εκατοντάδες μαρτυρίες, οι ανταποκρίσεις από πολλά διεθνούς εμβέλειας τηλεοπτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ΔΕΝ λένε ψέμματα. Οι «πανταχού παρόντες» εκατοντάδες νέοι «πραίτωρες»-μέλη των Ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, δρώντες ως δικοί σας σωματοφύλακες και θεματοφύλακες της συμφωνίας σας με τις ισραηλινές αρχές που εγένετο πολλές ημέρες πριν το αποδεικνύουν:


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΙΑΟΤΗΤΑΣ...> Ισραηλινοί αστυνομικοί τούς κρατούν μακριά από τον Πανάγιο Τάφο.

 Αντιθέτως, ο ναός είναι γεμάτος από Ρώσους πιστούς και γκρουπ που τους επέτρεψαν να μπουν μέσα από τις πρώτες πρωινές ώρες. Από την πύλη του Δαβίδ μάλιστα, όσοι Έλληνες κατάφεραν να μπουν στον προαύλιο χώρο του Πανάγιου Τάφου, περιορίστηκαν από τις Ισραηλινές δυνάμεις σε ελεγχόμενους χώρους.

Πραγματικός Γολγοθάς είναι κάθε χρόνο η προσέλευση των Ελλήνων στο χώρο της αφής, ενώ πάντα ο φόβος για επεισόδια καραδοκεί, παρόλο που, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιορδανία, στην οποία ανήκει το Πατριαρχείο, έχει δώσει εντολή στο αραβικό ποίμνιο να είναι προσεχτικό τουλάχιστον αυτές τις μέρες στις αντιδράσεις του για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Κάποιοι ονειρεύονται και «οραματίζονται» ένα Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο υποχείριό τους;
Μια Ορθοδοξία άνευρη, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς ταυτότητα, με την ελληνική σημαία να κυματίζει θλιμμένη στον ουρανό μιας πόλης που σε λίγο θα αποχαιρετήσει για πάντα δυστυχώς όχι μετά από μια ήττα στο πεδίο της μάχης αλλά μετά από τις τραγικές υποχωρήσεις, παραχωρήσεις, λάθη και παραλείψεις του Θεόφιλου και του ΥΠ.ΕΞ.
Αναγνώστης / Έλληνας προσκυνητής
Αναδημοσίευση από greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου