Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Σατανιστές «Θυσίασαν» και έφαγαν τα θύματά τους

Ενώπιον Δικαστηρίου έχουν παραπεμφθεί οι επτά νεαροί Ρώσοι σατανιστές, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέπραξαν τέσσερεις φρικιαστικές δολοφονίες. 
Οι οπαδοί του εωσφόρου φέρονται να θυσίασαν τα θύματα τους σε μαύρες τελετές και στη συνέχεια μαγείρεψαν και έφαγαν μέλη από τα νεκρά σώματα τους.

Andrew Osborn
Μόσχα 24 Μαΐου 2010

Οι δολοφονίες είχαν διαπραχθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2008, σε μια απομακρυσμένη δασική περιοχή κοντά στο Yaroslavl.
Το σατανικό σχέδιο των αυτοαποκαλούμενων «πιστών του διαβόλου», (ανάμεσα τους και μια έφηβη κοπέλα), ήταν να παρασύρουν τα θύματά τους, τρία κορίτσια και ένα αγόρι 15-17 χρόνων, δελέαζοντάς τα να καταναλώσουν αλκοόλ, καθήμενα γύρω από μια υπαίθρια φωτιά.
Στη συνέχεια τους θυσίασαν, μαχαιρώνοντάς τους 666 φορές, αριθμός που αντιπροσωπεύει το όνομα του αντιχρίστου.
Οι δημόσιοι κατήγοροι υποστηρίζουν, ότι οι νεαροί δολοφόνοι, διαμέλισαν τα σώματα των νεαρών και μαγείρεψαν τα νεκρά μέλη τους, όπως τις καρδιές και τις γλώσσες τους. Ακολούθως, φέρονται να κατανάλωσαν κομμάτια από τις σάρκες των θυμάτων τους.
Αργότερα έθαψαν τα υπολείμματα των νεκρών σ΄ένα μεγάλο λάκκο, τοποθετώντας ένα αναποδογυρισμένο σταυρό και μια νεκρή γάτα.
Σύμφωνα με τους ανακριτές της πρωτοφανούς και μακάβριας υπόθεσης, η σέκτα των σατανιστών,


είχε δημιουργηθεί το 2006, αφού συγκέντρωσε πληροφορίες για το σατανισμό μέσω Διαδικτύου.
Τα μέλη της διαβολικής αυτής ομάδας, σκότωναν στην αρχή γάτες και σκύλους, ενώ στη συνέχεια προέβησαν και σε ανθρωποκτονίες.
Η περίπτωση αυτή, έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της ιστορικής πόλης του Yaroslavl, η οποία βρίσκεται περίπου 150 μίλια βορειοανατολικά της Μόσχας.
Η πόλη αποκαλείται «χρυσός δακτύλιος» τουριστικών προορισμών της Ρωσίας και είναι γνωστή για τις όμορφες εκκλησίες και τα μοναστήρια της.
Το νεαρό της ηλικίας των κατηγορουμένων (οι τέσσερεις ήσαν κάτω των δεκαοχτώ την περίοδο που διαπράχθηκαν οι δολοφονίες), ο απάνθρωπος τρόπος με τον οποίο ενήργησαν, καθώς και το γεγονός ότι κανείς δεν προέρχεται από φτωχή οικογένεια, δημιουργεί ερωτήματα μεταξύ των ντόπιων κατοίκων, για τα κίνητρα τους.
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να ανακοινώνουν, ότι και οι επτά κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ενοχή.
Οι κατηγορίες που τους προσήχθησαν ήσαν τρείς: δολοφονία, κλοπή και βεβήλωση των σορών.
Συνήθως οι κατηγορίες αυτές επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Το γεγονός όμως ότι τέσσερις από τους κατηγορουμένους ήσαν ανήλικοι, ίσως επιμετρήσει θετικά γι΄αυτούς.

Σχόλιο:
Συγκλονισμός, φόβος, αποτροπιασμός και άλλα πολλά αισθήματα μας διακατέχουν στο άκουσμα αυτών των αποτρόπαιων πράξεων.
Θύματα δεν είναι μόνο οι νεκροί αλλά και οι θύτες, οι οποίοι παραδίδουν τον εαυτό τους στον σατανά. Ζουν στο απέραντο σκοτάδι, στην άγνοια, στο φόβο, στην ανασφάλεια, αφού είναι απομακρυσμένοι από τον Θεό.
Ας ευχηθούμε ότι θα έρθει η ώρα που θα ακούσουν και αυτοί το ευαγγέλιο της βασιλείας του Θεού. (Μάρκ. κεφ. κδ 14)
Ο αληθινός Θεός είναι παρόν, μας περιμένει, μας δίνει την ελευθερία, ας την εκμεταλλευτούμε για τη σωτηρία μας.
«Πάντα ισχύω εν τω ενδυναμούντι με Χριστώ.» (Προς Φιλιπ. Κεφ. δ, 13)
Τα πάντα κατορθώνω με την δύναμιν, που μου δίδει η κοινωνία και η σχέσις με τον Χριστόν. (ερμηνεία αν. Ν. Τρεμπέλα)




telegraph.co.uk


Μετάφραση - Σχόλιο: Σώτια Περικλέους

ppu.org.cy

2 σχόλια:

  1. Χαίρετε.

    Δεν συνηθίζω να αφήνω σχόλια σε χριστιανικά blogs / ιστοσελίδες, αλλά θα κάνω μία εξαίρεση.

    Υπάρχουν άτομα τα οποία θέλουν να δώσουν μία ιδεολογία - φιλοσοφικό υπόβαθρο στα εγκληματικά τους ένστικτα και στην εγκληματική τους προσωπικότητα εν γένει, γι' αυτό και ενδύονται τον μανδύα του "σατανιστή", όταν διαπράττουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

    Οι περισσότεροι όμως, από όσους ασχολούνται με τον σατανισμό, ούτε εγκληματικές φυσιογνωμίες είναι και σέβονται την ανθρώπινη ζωή (και την όποια ζωή) περισσότερο και από όσο νομίζετε. Έστω, δεν γράφω για να τοποθετηθώ επί της ουσίας του άρθρου.

    Όμως. Χρησιμοποιήσατε ως "φωτογραφία" για το άρθρο σας, ένα Baphomet το οποίο δεν είναι ακριβώς συνηθισμένο, αλλά αποτελεί "λογότυπο" ενός συγκεκριμένου δικτυακού τόπου του ελληνικού σατανισμού, ο οποίος φυσικά δεν έχει καμία σχέση με ανθρωποθυσίες και όλα όσα θέλει να στιγματίσει το άρθρο.

    Εφ' όσον λοιπόν δεν πρόκειται για σύνηθες σύμβολο, αλλά για λογότυπο, οφείλατε να είχατε διευκρινήσει ότι το έχετε θέσει ως "φωτογραφία αρχείου" και όχι ότι θεωρείτε προσωπικώς (ή ως ομάδα, δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι και πιοί είναι πίσω από το κάθε blog) ότι τα άτομα πίσω από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, θα μπορούσαν να έχουν σχέση έστω και κατ' ελάχιστο με τα όσα εγκληματικά καταμαρτυρεί το άρθρο.

    Την καλημέρα μου
    Dark Entropy 646 (με ψευδώνυμο για την ώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και προφανώς είναι φωτογραφία αρχείου αφαιρέσαμε το λογότυπο που λέτε ότι σας ανήκει και βάλαμε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για τους αναγνώστες μας.

    Για τους αναγνώστες η προηγούμενη φωτογραφία αρχείου είναι εδώ http://4.bp.blogspot.com/_qin9N1l_R9A/SBE06KrU6kI/AAAAAAAAANw/9ZKbx7Qnuhc/s320/BaphometSOPHIA.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου