Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τι ρόλο παίζει η «κυρία» Ρεπούση; Νίκου Χειλαδάκη


Τι ρόλο παίζει η «κυρία» Ρεπούση; 

Νίκος Χειλαδάκης   Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Είναι γνωστή η μέθοδος της ψυχολογικής προετοιμασίας ενός λαού για να μπορέσει να αποδεχτεί χωρίς μεγάλες αντιδράσεις κάποια μέτρα που σκοπό έχουν την πλήρη αποταύτιση του και την πολτοποίηση του, έτσι ώστε να παραδοθεί αμαχητί σε όλες τις καταστροφικές για το μέλλον του  επιλογές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Εκσφενδονίζουμε μια προωθημένη πρόταση και καταγράφουμε τις αντιδράσεις. Στη συνέχεια επανερχόμαστε όλο και πιο συχνά και καλλιεργούμε το έδαφος για την «ομαλή» υλοποίηση της. Στην περίπτωση μας, η μέθοδος της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας αποταύτισης, κινείται  παράλληλα με  την μέθοδο του Σοκ και Δέος. Στο Σοκ και Δέος  εφαρμόζεται απότομα η κάθετη και αμείλικτη εφαρμογή οικονομικών μέτρων εξουθένωσης και εξαθλίωσης του κόσμου, ο όποιος μένει εμβρόντητος  και καταντά να παρακολουθεί αμήχανος τις εξελίξεις.
Η περίφημη αυτή «κυρία» του συνωστισμού, είναι εντεταλμένη να εκτελέσει το έργο της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας για να εξοικειωθεί ο κόσμος και να επιβληθούν όσο γίνεται πιο ανώδυνα όλα τα εθνοκτόνα μέτρα της. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πετά στον αέρα μια «βόμβα» στο όνομα της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος), για να προλειάνει το έδαφος για την στιγμή της εθνοκτόνου έκρηξης.
Ο  στόχος είναι πάντα  η ιστορική και θρησκευτική ταυτότητα του λαού μας, ότι δηλαδή πιο πολύτιμο για τον ελληνισμό, έτσι ώστε χωρίς πια κανένα σημείο ανηφόρας να άγεται και να φέρεται σαν πρόβατο επί σφαγή. Έτσι ένας λαός εξουθενωμένος οικονομικά με τη μέθοδο του Σοκ και Δέος, θα απολέσει και την ιστορική του ταυτότητα και θα απομείνει χωρίς καμία ψυχική δυνατότητα να αντιδράσει σε όλη αυτή την καταστροφική θύελλα.
Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δηλαδή η κυρία αυτή εξυγιαίνει με τον καλύτερο τρόπο την μνημιακή κατοχή της χώρας και είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της προδοτικής κλίκας που μας κυβερνά.

Όμως οι θέσεις και οι απόψεις της κυρίας αυτής, που έχει προσβάλει κάθε έννοια της εθνικής και θρησκευτικής μας υπόστασης και ενώ σε μια φυσιολογική χώρα θα έπρεπε να έχει το λιγότερο αποβληθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο, αν θέλει πραγματικά να ονομάζεται ελληνικό κοινοβούλιο, δεν μας εκπλήσσουν καθόλου. Εκείνο που μας προκαλεί οργή, είναι ότι τα διάφορα «μεγάλα κανάλια» άρχισαν να την προβάλλουν όλο και περισσότερο.
Ο σκοπός φυσικά εύλογος. Να την συνηθίσει ο κόσμος και σταδιακά και πάλι με την γνωστή μέθοδο της ψυχολογικής εξοικείωσης, να αρχίσει να σκέπτεται ότι αυτό το «πρόσωπο» έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να θέλει να επιβάλει τις απόψεις του για την εθνική και θρησκευτική μας εξόντωση. Είναι πρόδηλο ότι η προβολή αυτής της κυρίας σε μεγάλες οθόνες, ενώ θα έπρεπε να είχε εξοβελιστεί από παντού, γίνεται και αυτή  βάση του σχεδίου που περιγράψαμε παραπάνω.

Βέβαια καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά το ερώτημα που μπαίνει είναι όχι τι είναι και τι αντιπροσωπεύει αυτή η «κυρία», αλλά ποιες είναι οι δικές μας αντιδράσεις, οι αντιδράσεις της πολιτείας, οι αντιδράσεις της εκκλησίας.
Ποιες είναι οι αντιδράσεις  προς τα τουρκολάγνα ΜΜΕ που την προβάλλουν συνεχώς ενώ χρεωστάνε εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ στον ελληνικό λαό;
Και πρώτα πρώτα, αυτός  ο «αξιότιμος κύριος» πολιτικός αρχηγός της, γιατί δεν βγαίνει δημόσια ή να αποκηρύξει τις θέσεις της, ή να ομολογήσει ότι αυτές είναι και οι δικές του θέσεις ; Προσπαθεί να παρουσιάζεται πάντα ότι  είναι απο τους πιο έντιμους πολιτικούς.
Εμπρός λοιπόν, να πάρει ανοιχτά θέση για την «κυρία» αυτή. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες του δημόσιου βίου να μην κρύβονται πίσω από τις «κουρτίνες» της υποκρισία τους. Ή ταυτίζονται με τις απόψεις της «κυρίας» αυτής, ή  καταδικάζουν καθαρά και ξάστερα τον εθνοκτόνο ρόλο της και την αποβάλλουν μια και καλή  από την δημόσια ζωή.
Η αντεθνική και αντιθρησκευτική επίθεση, όπως δείχνουν όλες  οι εξελίξεις, θα αυξηθεί στο μέλλον και από τον τρόπο που θα αντιδράσουμε όλοι μας σε όλα αυτά, θα κριθούμε και στο παρών, αλλά και στην ιστορία μας.

5 σχόλια:

 1. Μήπως καί ἡ κυρία Ρεπούση εἶναι Ἑβραία, κοντά σέ μία μακρά λίστα ὄχι Ἑλλήνων πολιτικῶν, ἀλλά πολιτικῶν μέ ἑλληνοποιημένα ὀνόματα πού κουμαντάρουν τήν Ἑλλάδα καί τούς Ἕλληνες, κυρίως ὤ σύμπτωση! εβραϊκής καταγωγής;

  Μήπως τήν λένε Ραούλ; Λέω μήπως...

  Ἄς δοῦμε καί ἄλλους:

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/07/blog-post_9027.html

  Τί; Καί ὁ Γιάννης Μπουτάρης (τελευταῖος στή λίστα)! Ἄντε καλέ...

  http://www.greekalert.com/2013/07/blog-post_3392.html

  Νά μήν ἀποροῦμε μέ τά χάλια μας.
  Ἡ κεφαλή τοῦ ψαριοῦ εἶναι "ξένη" καί τό ὑπόλοιπο ψάρι ὁ ἁπλός λαός, ζοῦμε μέ ξενόφερτα ἀν-ιδεώδη!

  Ξεπουλήσαμε Χριστό καί χρηστά!

  Καλή μετάνοια, καλή ἀναγέννηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μήπως καί ἡ κυρία Ρεπούση εἶναι Ἑβραία, κοντά σέ μία μακρά λίστα ὄχι Ἑλλήνων πολιτικῶν, ἀλλά πολιτικῶν μέ ἑλληνοποιημένα ὀνόματα πού κουμαντάρουν τήν Ἑλλάδα καί τούς Ἕλληνες, κυρίως ὤ σύμπτωση! εβραϊκής καταγωγής;

  Μήπως τήν λένε Ραούλ; Λέω μήπως...

  Ἄς δοῦμε καί ἄλλους:

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/07/blog-post_9027.html

  Τί; Καί ὁ Γιάννης Μπουτάρης (τελευταῖος στή λίστα)! Ἄντε καλέ...

  http://www.greekalert.com/2013/07/blog-post_3392.html

  Νά μήν ἀποροῦμε μέ τά χάλια μας.
  Ἡ κεφαλή τοῦ ψαριοῦ εἶναι "ξένη" καί τό ὑπόλοιπο ψάρι ὁ ἁπλός λαός, ζοῦμε μέ ξενόφερτα ἀν-ιδεώδη!

  Ξεπουλήσαμε Χριστό καί χρηστά!

  Καλή μετάνοια, καλή ἀναγέννηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ἐπίσης δεῖτε καί αὐτό:

  http://www.pentapostagma.gr/2013/05/blog-post_1842.html

  Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, προφητεύει γιά τό "παιδαρέλι" πού θά κυβερνήσει, ὁ ὁποῖος δηλώνει δημόσια ἄθεος:
  http://www.youtube.com/watch?v=b8svqr7lVg8

  Λέτε νά εἶναι αὐτός πού μᾶς προορίζουν οἱ καλοί μας παγκόσμιοι δάχτυλοι γιά τό προσεχές μέλλον ὡς "Ἕλληνα" Κυβερνήτη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μήπως αὐτό πού ζοῦμε εἶναι τό "ψευδορωμέικο" τῶν προφητειῶν;

  ( Ρητορική ἡ ἐρώτησις )...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ἐπίσης δεῖτε καί αὐτό:  http://www.pentapostagma.gr/2013/05/blog-post_1842.html  Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός, προφητεύει γιά τό "παιδαρέλι" πού θά κυβερνήσει, ὁ ὁποῖος δηλώνει δημόσια ἄθεος:

  http://www.youtube.com/watch?v=b8svqr7lVg8  Λέτε νά εἶναι αὐτός πού μᾶς προορίζουν οἱ καλοί μας παγκόσμιοι δάχτυλοι γιά τό προσεχές μέλλον ὡς "Ἕλληνα" Κυβερνήτη;

  Μήπως αὐτό πού ζοῦμε εἶναι τό ψευδορωμέικο τῶν προφητειῶν; (Ρητορική ἐρώτησις)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρόσφατα δημοσιευμένα άρθρα

Αρχειοθήκη ιστολογίου